Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
+doooo
Én (is) a szolgáltatói ciklusra gondoltam. Ha kell ha nem, azért szerintem az indokoltnál, a jó belátásnál többen váltanak kétévente. Mondjuk most lesz majd inkább érdekes ez a téma. Nagyon jól sikerült az utóbbi két S széria, az A34, A54, A24, illetve az A55, A35, A25 és A15. (Mondjuk az A33, A53 is jó már/még.)
Szóval kíváncsi leszek, hogy a szolgáltatói kettő év váltást ezekből kik fogják kihasználni. Ez persze függ a jövőbeni szoftverek minőségétől is. -
janeszgol
félisten
Ja és az A54 és A34 top 10-be kerülésének örülök. Jó telók, 3-4-5 éven át bőven jók lesznek.
-
janeszgol
félisten
Az iPhone 15 Plus csak a 8., szóval elég vacakul fogy, kérjük vissza a Minit.
Amúgy az S24 sikeressége az S22 minősége miatt lett nagy. Két éves ciklust nézve S20 elment, sokan belevágtak az S22-be, ami tré volt, így sokan mentek az S24-re.
Ezzel szemben az S21 széria nem volt olyan rossz, mint az S22, így kevesebben váltottak S23-ra. Ez az elméletem.
Új hozzászólás Aktív témák
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged