Hirdetés
- CES 2026: Olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Már elnézést, hogy beleszólok a nagyok dolgába....De nincs ez a bicikli lámpa probléma egy kicsit túlbonyolítva..?
Gondolok arra, hogy nálunk asszony biciklijén elemes, ledes lámpa van elől-hátul. 1 évet kibírt egy elemgarnitúrával mindegyik, és ő maga mondja, hogy nem egyszer rajt felejtette a világítást, kollégái kapcsolták le.
Én nem barkácsolnák mindenféle kábeles, powerbankos megoldásokkal, mikor fillérekért egyszerű, vízálló megoldás van a problémára, vagyis a világításra.
Van egy Alis fejlámpám, 2 db 18650-es akkuval, hátul van az aksitartó, és hátrafele bekapcsolható piros fénye van. Előre fele meg 100m-re elvilágít..Ha kell. Biciklire is jó megoldás lehetne. Sima USb kábellel tölthető.
Esetleg egy dinamó...mint régen. Agydinamó azt hiszem húzósabb ár, ezt hagyjuk is.
Azt tudom elképzelni, hogy Fenix kolléga kihívást keres, beütöttek az elvonásos tünetek a krónikus "vashiány" miatt
így érthető.
De tök komolyan, asszony Csepel bringája gyárilag elemes lámpákkal van szerelve, teljesen jó, és egy évig ment. Maximum rendelnék AA vagy AAA akkukat bele, (azt sem tudom mivel megy) aztán fél évente tölteném, ha elemen szeretnék spórolni.
Az off offja: Tegnap töltöttem Ignis akkuját, rá is néztem, 2018. 9. havi, lassan mindenképp cserés, de tegnap is hamar csontra töltődött, mondom bírja még. Reggel indulásnál a befecskendező furcsán építette fel a nyomást, aztán a nye-nyeee-nyeeeeeeeee beteges indítási kísérlet már biztossá tette hogy akkunak game over. 1 óra múlva már a belső világítás sem jelzett, mikor ajtót nyitottam. Gondolom cellazárlat.
Szerencse asszony Micrája indult (2 hetente mindegyiket töltögetem, ha nem megy). Délután vettem is akkut, sőt, mivel asszony autójában is ilyen korú az aksi, kialkudtam a kereskedőnél egy "csoportos kedvezményt" aztán 2 db 12V 50AH Electric Power nevű, lánykori nevén Jász akkut vettem. Egyforma akku kell mindegyikbe, elég lenne a 44Ah-s, de nem spórolunk...Ma volt fizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Crypto Trade
- Battlefield 6
- CES 2026: Olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- SkyShowtime
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
így érthető.
nyogo83
sityupityu