Hirdetés
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huszi.gyb
senior tag
Bár ezekkel az olajfogyasztásos dolgokkal vigyáznék. Igaz, hogy nem robogós téma (bár amikor megvettem az enyémet tudtam, hogy 1L/1000km-t fog zabálni
) de fateréknak szerváltam egy Mitsubishi Lancert 1,3benzin.
Eszi az olajat, amióta hozzánk került (de most már rájöttünk az okára). Érdekes volt, hogy rövid utakon gyorsan ette, amikor fater elment dolgozni vele (2*800km) akkor meg semmit nem evett... Kiderült, hogy egy 2000Ft-os szimmering miatt tolja ki az olajat. Igen, kellett fél-1 év, hogy megfigyeljük, és rájöjjünk. Addig belement +1L olaj kb... Szóval szerintem az, hogy valahogyan fogy az olaj, még semmit nem jelent.
Tothgera30: Robogókat a csomagtartó miatt szeretem. Ha túrázni kellene, akkor mindenképp váltós motor. Nagyobb kerék, többségében jobb tapadás, és más súlyelosztás miatt is. Példa: CBF600 mögöttem egy 90kg-os emberrel (tud motorozni, a cseréig ő vezetett, én 75kg vagyok) sokkal kezelhetőbb volt, mint a Sym mögöttem egy 40kg-os csajjal... Mindkettővel mentem egyedül is. CBF simán odaverte stabilitásban, biztonságosabbnak tűnt. És sor4, nem 1 henger, 600ccm vs 125ccm...
Jók ezek a nagy robogók, de tudni kell milyen célra veszik. Hozzáteszem, Budapesten meghalnék a CBF-fel... Sok csomag (hátizsákban)..stb
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Yettel topik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- További aktív témák...
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest