Hirdetés
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huszi.gyb
senior tag
Bár ezekkel az olajfogyasztásos dolgokkal vigyáznék. Igaz, hogy nem robogós téma (bár amikor megvettem az enyémet tudtam, hogy 1L/1000km-t fog zabálni
) de fateréknak szerváltam egy Mitsubishi Lancert 1,3benzin.Eszi az olajat, amióta hozzánk került (de most már rájöttünk az okára). Érdekes volt, hogy rövid utakon gyorsan ette, amikor fater elment dolgozni vele (2*800km) akkor meg semmit nem evett... Kiderült, hogy egy 2000Ft-os szimmering miatt tolja ki az olajat. Igen, kellett fél-1 év, hogy megfigyeljük, és rájöjjünk. Addig belement +1L olaj kb... Szóval szerintem az, hogy valahogyan fogy az olaj, még semmit nem jelent.
Tothgera30: Robogókat a csomagtartó miatt szeretem. Ha túrázni kellene, akkor mindenképp váltós motor. Nagyobb kerék, többségében jobb tapadás, és más súlyelosztás miatt is. Példa: CBF600 mögöttem egy 90kg-os emberrel (tud motorozni, a cseréig ő vezetett, én 75kg vagyok) sokkal kezelhetőbb volt, mint a Sym mögöttem egy 40kg-os csajjal... Mindkettővel mentem egyedül is. CBF simán odaverte stabilitásban, biztonságosabbnak tűnt. És sor4, nem 1 henger, 600ccm vs 125ccm...
Jók ezek a nagy robogók, de tudni kell milyen célra veszik. Hozzáteszem, Budapesten meghalnék a CBF-fel... Sok csomag (hátizsákban)..stb

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) de fateréknak szerváltam egy Mitsubishi Lancert 1,3benzin.
nyogo83
sityupityu