- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
fetus
csendes tag
Igazából ennyire nem figyeltem még meg a jelenséget, mert mindig akkor szakadt meg a net, amikor öcsém melózott (netes munka). Ami azt jelenti, hogy azonnal meg kellett oldani a problémát és erre a leggyorsabb megoldásnak azt találta, hogy táp ki, táp be és működik.
Most kezdtem el vele foglalkozni. Egyelőre csak tanulmányoztam a beállítási lehetőségeket meg ilyesmi.Az általad ajánlott firmwaret honnan tudom letölteni hozzá? Ha keresgélnék biztos megtalálnám, de hátha gyorsabb ha tudsz egy megbízható útvonalat.
Köszi!
-
fetus
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Linksys WRT54G v5.1-es router gyári firmware.
Ezzel kapcsolatban lenne 2 kérdésem.
Egy olyan problémám lenne vele, hogy ha egy új eszközzel kapcsolódom hozzá wifin, akkor minden más eszközzel megszakad a kapcsolat ami addig kapcsolódott hozzá, akár wifin, akár lanon keresztül és csak az újonnan társított eszköz működik normálisan. Csak egy áramtalanítás után áll helyre a dolog. Viszont akkor már működik minden régi és az új eszközzel is. És ez minden egyes új eszközzel való kapcsolódásnál megismétlődik. Erre esetleg tud valaki valami magyarázatot, megoldást adni?
A másik kérdésem az lenne, hogy erre a típusra tud valaki ajánlani egy megbízható firmwaret ami kicsit frissebb, mint a gyáriak? Főként torrentezésre és általános böngészgetésre használjuk a gépeket amik társítva vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- LED világítás a lakásban
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Jogász topic
- Nyaralás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest