Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
Az upnp windows alatt sp2-től tiltva van, nem? Mellesleg nem értem miért javasolod, elég nagy biztonsági rés, portforward lenne a jó megoldás, bár kétségtelen hogy bepipálni az upnp-t egyszerűbb.
Én úgy tudom 70mW-ig meg lehet emelni hűtés nélkül is, de ennél jobban már tényleg nem mert ettől nagyobb teljesítményen már sokkal több hőt termel a chip.
Még egy kérdés mert Neked is ugye, lóg egy Fonera a cuccon. Mióta ezt a routert használom a Fonera középső ledje (internet) folyamatosan (kb. 3 másodpercenként) villog. Kap állandó ip-t, pingelni tudom, meg is van a két háló amit sugároz, de most jön a bibi: Felcsatlakozni egyikre sem tudok
Ott elakad a folyamat, hogy kiosztaná az ip-t. Akármeddig várok nem oszt ip-t, így pedig nem lehet felkapcsolódni. Így nincs sok értelme a cuccnak, teljesen kiábrándultam belőle, már megfordult az is a fejemben, hogy átflashelem a Fonerát 
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Battlefield 6
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Diablo IV
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asztalos klub
- World of Tanks - MMO
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 512GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
- Kötelező darab a karifa alá! Asus Tuf Lap!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ott elakad a folyamat, hogy kiosztaná az ip-t. Akármeddig várok nem oszt ip-t, így pedig nem lehet felkapcsolódni. Így nincs sok értelme a cuccnak, teljesen kiábrándultam belőle, már megfordult az is a fejemben, hogy átflashelem a Fonerát