Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Nothing Ear (3) - mikrofonpróba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
Én pont ezért adtam el régen az applét 2 hét múlva és vettem egy 250 euros samsungot ,mert ugyan azt tudja töredék áron 5-6 év szervíztámogatás minek? 2 évente új telefont vehetek ha akarok 5-6 év múlva lényegesen jobb telefonokat fognak árulni és még mindig csak 50% fogom elkölteni ipari hulladékra azzal szemben mintha vennék egy drága almát az appokat,kellékeket isnkább nem is említem.
"A le van maradva az Apple' a számokban, de amiket jelenleg tud, azokat mind toronymagasan a legjobban tudja,, Mégis mivel tud többet mint a legolcsóbb kínai telefon? kb semmivel számszerűlegg jobb kamera akku ,fent is írták hogy állítolag nem az a lényeg akkor mégis mi? Szóval kicsit nagyon össze vissza érzem az érveléseket. A nem fagy le vagy hibásodik meg ne is írjátok mert fele nem igaz.
Szerintem elsőnek várjuk meg a szeptembert,hogy megjelenjen a széria és azt is ,hogy hivatalosan melyik telefonban milyen akku került. Legföképpen azt,hogy az új a17 es reszelt chip mennyi áramot fog bekérni és hova fog érkezi az üzemidő. A cikk egyébként erről szólt nem arról ,hogy ki utálja vagy szereti a telefonokat. Akinek van esze tudja ,hogy egy túlárazot ipari hulladék az összes mobil márkától függetlenül. (Az hogy ki mit vásárol mindenkinek saját dolga senkit nem kell meggyőzni sem mellette sem ellene) -
Hallosz
senior tag
"iOSt amikor a legkomolyabban integrált ökoszisztémáról beszélünk úgy általában"
Minden kétséget kizáróan, kiváló az együttműködése a saját eszközeivel. Legalábbis ez a mondás.
MACBook és i12 kombóval nem ezt tapasztaltam, az internet megosztás is akadozott köztük. A word doksiba nem engedett beleszerkeszteni a telefonon. Stb.Szóval, azt tapasztalom, hogy amihez nekem iOS "ököszisztéma" kellet, ahhoz most elég egy jó droidos készülék.
De, ettől függetlenül meg fogom venni a 15.öt is
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux Mint
- alza vélemények - tapasztalatok
- EAFC 26
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest