- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hallosz
senior tag
Ez az egyik legnagyobb hátránya amit fel nem foghatok és nem tudom megérteni mire fel ez a korlát?
100 hívás nálam alig 1,5 - 2 nap, szerdán délelőtt már nem látom a híváslistában aki hétfőn délelőtt keresett, vagy nem vette fel, nem tudom visszahívniAz nagyon parádés, hogy az rendszeren belül jelzi, hogy megérkezett az SMS (imessage) de rendszeren kívül, miért nincs kézbesítés visszajelzés???
-
Hallosz
senior tag
-
Hallosz
senior tag
"iOSt amikor a legkomolyabban integrált ökoszisztémáról beszélünk úgy általában"
Minden kétséget kizáróan, kiváló az együttműködése a saját eszközeivel. Legalábbis ez a mondás.
MACBook és i12 kombóval nem ezt tapasztaltam, az internet megosztás is akadozott köztük. A word doksiba nem engedett beleszerkeszteni a telefonon. Stb.Szóval, azt tapasztalom, hogy amihez nekem iOS "ököszisztéma" kellet, ahhoz most elég egy jó droidos készülék.
De, ettől függetlenül meg fogom venni a 15.öt is
-
Hallosz
senior tag
válasz
7Heads Drago #67 üzenetére
" 100 hívásig terjed a hívás infója?" Pontosan ez az én legnagyobb problémám az iOS-szel.
Ez a 100 darab, kb. két nap, aki hétfőn délelőtt hívott, sokszor szerdán délután már nem tudom megnézni, hogy visszahívtam-e...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged