- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hallosz
senior tag
Ez az egyik legnagyobb hátránya amit fel nem foghatok és nem tudom megérteni mire fel ez a korlát?
100 hívás nálam alig 1,5 - 2 nap, szerdán délelőtt már nem látom a híváslistában aki hétfőn délelőtt keresett, vagy nem vette fel, nem tudom visszahívniAz nagyon parádés, hogy az rendszeren belül jelzi, hogy megérkezett az SMS (imessage) de rendszeren kívül, miért nincs kézbesítés visszajelzés???
-
Hallosz
senior tag
-
Hallosz
senior tag
"iOSt amikor a legkomolyabban integrált ökoszisztémáról beszélünk úgy általában"
Minden kétséget kizáróan, kiváló az együttműködése a saját eszközeivel. Legalábbis ez a mondás.
MACBook és i12 kombóval nem ezt tapasztaltam, az internet megosztás is akadozott köztük. A word doksiba nem engedett beleszerkeszteni a telefonon. Stb.Szóval, azt tapasztalom, hogy amihez nekem iOS "ököszisztéma" kellet, ahhoz most elég egy jó droidos készülék.
De, ettől függetlenül meg fogom venni a 15.öt is
-
Hallosz
senior tag
válasz
7Heads Drago #67 üzenetére
" 100 hívásig terjed a hívás infója?" Pontosan ez az én legnagyobb problémám az iOS-szel.
Ez a 100 darab, kb. két nap, aki hétfőn délelőtt hívott, sokszor szerdán délután már nem tudom megnézni, hogy visszahívtam-e...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest