Új hozzászólás Aktív témák
-
T-
tag
válasz
Balint133 #261 üzenetére
nincs,pedig jó lenne
próbáltad már a hardvereket kiszűrni,vinyó optikai eszkőz hang ill. video kártya stb
az igazság az hogy a kis kütyüvel azt hittem megoldódott a problémám csak nem volt időm ide írkálni de nem. most ott tartok hogy levettem egy satás vinyót és négy napja nem kapcsolt ki a gép,az előző hozzászólásomban a boltban elmondott jelenséget produkálva hittem atz hogy ő a ludas -
Atlantis
veterán
válasz
Balint133 #236 üzenetére
Ment a gép már egy jó ideje. Szerintem meg nincs különbség ''hideg'' és ''meleg'' fogyasztása proci között.
Ja és a fogyasztásban benne volt egy 17''-os CRT monitor és egy Genius DHT-510 hangrendszer is. Természetesen ezeknek külső tápja van. Monitor, hang nélkül, letöltés közben a fogyasztás 165W volt.Szóval a gépházban lévő alkatrészek (ventik is, nálam 5db, a procihűtővel együtt)fogyasztása max. terhelésnél sem érte el a 220W-ot, ennyiről kell a tápnak gondoskodni.
[Szerkesztve] -
T-
tag
válasz
Balint133 #227 üzenetére
bocsi had szóljak bele ha dvd írót veszel csak Pioneert vegyél, hidd el én sok félét ki próbáltam de ez vált be a leg jobban
viszont feltennék egy újabb kérdést a lapommal kapcsolatban:
Not drive attached to Fast Trak conntroller,The BIOS is not installed.
mit jelent, ha rosszat akkor mit kell tennem hogy jó legyen?
ma rakom be az új tápom egy NorthQ 500WBővebben: link
kíváncsi leszek
[Szerkesztve] -
mycso
veterán
válasz
Balint133 #218 üzenetére
Ez hülyeség, nekem ahogy általában használom:
Asusp4p800-e dx, Celeron 2.6@3.4, 2x256DDR, 160GB sata + 1 ventis hűtő, 8GB + 1 ventis rack-be, LG DVD-RW, LG CD-RW, Floppy, ATI 9200 + 4cm venti, 1db 8cm rendszerhűtő kb ennyi átlagban, és ez így megy kb 1 éve egy 300-as Mercury-val. -
-
zoszt
tag
válasz
Balint133 #180 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
A gép sokat megy és nem szeretnék futó alkalmazásokat lelőni és a biosban matatni, amikor egy kis játékra adnám a fejem, ezért lette volna jobb pl. SpeedFan.
A ''mennyire szeretnéd underclockolni'' kérdésre nincs konkrét válasz a nap nagyrészében inkább az áramfogyasztás/hőtemelés csökkentése lenne a cél.
A Vcore-t 1.375V-ra lehet levenni a biosban a fsb jelenleg 175-re van állítva most -->2450 MHz. Kb. 2°C-kal hűsebb internetezés közben (38-40°C) Megnézem hogy mit csinál így a játékoknál, aztán majd igyekszem belőni a számomra megfelelő beállítás(ok)at.
A ClockGen-nel tapasztalt hőemelkedés (szintén 2°C) minden bizonnyal az általad említett okok miatt volt, minden úgy történt ahogy montad akkor 150-ig tekertem vissza az fsb-t.
[Szerkesztve] -
Bordács
aktív tag
válasz
Balint133 #176 üzenetére
Köszi a tanácsot.az első javaslatodat(kikapcs auto,(de-egyébként hová fixálni??)
400 MHz-re állítottam a BIOSba,de bootolás után a Sandra ugyanúgy 266 MHZ-jelzett)kipróbáltam.
Na a második dolog az igazán érdekelne,mert ebben a frissített (1009) Biosban sem találok ratio állítást, csak a AGP/PCI mezőnél,de sehol máshol.,pedig ennek
lehetőségéről az ASUS termékhonlapja is ír!!!!-legalábbis a 800SE ese-tén.
Erről van pontos információd,hol találnám az FSB/DDR viszonyt?
Korábban ezen a fórumon valaki azt irta,hogy ez az ''ADVENCED/Memory freqvency -ben található,de én ott csak vagy az auto vagy a fix értékeket pl 400 vagy 500 vagy 533 -at találom.
Köszi
UI.500_at kipróbáltam,el sem indult a gép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest