- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
T-
tag
úgy néz ki jó kis vas ez nincs vele senkinek semmi baja
(vagy már rajtam kívül mindenki lecserélte?) -
T-
tag
senki sem tud segíteni ennek a jó embernek?
-
T-
tag
nemtudom hogy mekkora proci kell vagy mekkorával megy
de nem úgy működik mint más lapoknál hogy enterrel mész a beállításba és ott egy kis ablakba kell beírni a kívánt értéket hanem a numerikus bill + illetve a - gombokkal lehet a frekit állítani
próbáld meg ezekután írd meg így működik-e
[Szerkesztve] -
T-
tag
válasz
rambo4ésfél #283 üzenetére
sajna a vízhűtések ezen kategóriáját amit te említessz (gondolok itt a kész cuccokra)
a Termalrigt erőlködésnélkül oda veri nézz szét a fórumban amit ajánlottam
persze vannak lekes ''amatőr'' vízhűtésgyártó emberkék (nagy nagy elismerésem nekik) akik igyekeznek kevés pénzből jól használható rendszert összerakni több kevesebb sikerrel
en jobban bízom a gyári cumókban -
T-
tag
minden képp Thermalrightot válaszd nekem volt mindkettő ésa tr klasszisokkal jobbnak bizonyult
egy jó venti és tökéletes lesz
nekem pl az XP-120-ast nem sikerült feltenni de a 90 is jó most ráadásul van belőle tiszta réz is de olvasgass itt Bővebben: link
kérdezhetsz is bátran, jó gyerekek vannak ott
a zalmannak oda ver,lehet hogy előszörre drágának tűnik de ez egy hosszútávu befektetés és biztos tovább is birja mint a zalman na meg ha a venti kitudja mikor meg adja magát ki tudod cserélni rajta, nemtudom hogy a zalmanon lehet-e szerintem nem -
T-
tag
ezen a lapon hol tudom bekapcsolni a PAT-ot
-
T-
tag
válasz
Balint133 #261 üzenetére
nincs,pedig jó lenne
próbáltad már a hardvereket kiszűrni,vinyó optikai eszkőz hang ill. video kártya stb
az igazság az hogy a kis kütyüvel azt hittem megoldódott a problémám csak nem volt időm ide írkálni de nem. most ott tartok hogy levettem egy satás vinyót és négy napja nem kapcsolt ki a gép,az előző hozzászólásomban a boltban elmondott jelenséget produkálva hittem atz hogy ő a ludas -
T-
tag
Szia
itt vettemBővebben: link
a leg alsó, egyszerűen tökéletes.
de sajnos családi és anyagi okok miatt el kell adnom mert sajnos olyan dolgok történtek amit csak pénzel tudok megoldani ha esetleg érdekel 25k lenne az ára,vadi új
(lehet hogy nem ide kéne írnom) -
T-
tag
hi all
na úgy néz ki meglett a minden előjel nélküli gép lekapcsolásnak az okozója,
tegnap ugyanis a táp csere után is megcsinálta a bekapcsolást követö 5 percen belül,
a hibát(eddig úgy néz ki)a Maxx nevű kis fekete dobozka okozta aminek az a feladata hogy a gépet megvédje az elktromos tönkretételtől az csinál ilyen pánik jellegü lekapcsolást.
nagyjából ennyi
köszönöm mindenkinek a hozzám való jóságát és kiváltképp a türelmét -
T-
tag
válasz
Atlantis #229 üzenetére
a fogyasztást a belinkelt oldalon számoltattam ki, a tényleges fogyasztást nem mértem de van egy Conrad féle fogyasztásmérőm,dugaljba dugható azzal megtudom csinálni nem tudom mennyire lehet hiteles majd ki derül
a tápegysébben nem a ráírt teljesítmény a fontos igazán hanem az amper amit adott esetben képes biztosítani
tegnap táp vásárlás közben kiokosítottak ezzel kapcsolatban a
TTS Kftnél, a tulaj Gyenes János a szakértelme szerintem ott van a szeren
de amint beépítettem a tápot és megterhelem többet fogok tudni. -
T-
tag
egy magyar link a táprólBővebben: link
-
T-
tag
válasz
Balint133 #227 üzenetére
bocsi had szóljak bele ha dvd írót veszel csak Pioneert vegyél, hidd el én sok félét ki próbáltam de ez vált be a leg jobban
viszont feltennék egy újabb kérdést a lapommal kapcsolatban:
Not drive attached to Fast Trak conntroller,The BIOS is not installed.
mit jelent, ha rosszat akkor mit kell tennem hogy jó legyen?
ma rakom be az új tápom egy NorthQ 500WBővebben: link
kíváncsi leszek
[Szerkesztve] -
T-
tag
kiszámolta a prog 357watot fogyaszt a gépem
vagyis a 360-as tápom éppen határeset
tehát vennem kell egy nagyobbat -
-
T-
tag
a biosban van egy olyan menüpont hogy:Hardware Monitor, na ebbe belépve mintha lefagyna a bios, kilépni csak ctrl alt del-lel lehet
az érdekesség kedvéért ma már többször is megcsinálta a gép hogy egy pillanat alatt lekapcsol, a power led világít, reset után elindul de az eszközök beolvasása előtt gondolkodik úgy egy percet,beolvas és ismét ujra bootol atzán megint és megint.
úgy sikerül elindítanom hogy áramtalanítom a gépet akkor elindul
még egy a Not dtrive attached to FastTrak controller, the BIOS is not installed.
mit jelent
a 1021-es biost raktam vissza -
T-
tag
-
T-
tag
üdv!
van garban egy abit ic7-em gondoltam lecserélem egy ilyenre mi szól ez mellett az abittal szemben
a negatívumok is érdekelnének
légyszi írjatok le mindent amit csak lehet
sok múlik a válaszaitokon hogy hogyan döntsek
előre is köszi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest