- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
maflame
aktív tag
Sziasztok! A legújabb jelenség. hogy időnként dob egy kékhalált a gép (IRQ not less or equal ...ilyesmi) majd reset után nem kapcsol a monitor csak jár ''üresbe''.
Ezt először tegnap csinálta 1x és azóta ma mégegyszer.
Mindíg mikor valami memoria igényes dolgot csinált. (nagy méretű kép átméretezése p.shopban)
Mi lehet ennek az oka??
Ja, úgy indult el végül mindkét alakalommal, hogy először kikapcs, vártam kb 20 percet majd próbáltam de semmi. Végül levettem az oldalát nézegettem ventik forognak e, kondik nem púposak e de minden normálisnak tűnt. Megnyomkodtam kicsit az elemet is és mintha mind2x közvetlen ezután indult volna el. ...nem tudom lehet e ennek valami köze a dologhoz csak nekem feltűnt.
Még annyi, hogy az első eset után átállítottam a virtuális mem kezelést fix-ről rendszer vezéreltre (nem jött be) a második után meg a biosban állítottam vissza turbo-ról standardra. (ezt nem tudom még használt e, azóta még nem csinálta.
Szóval, a leírtak alapján van valakinek ötlete?
Köszi! -
maflame
aktív tag
Ide is berakom ezt a kérdést, bocs!!
Láttam ''tictac féle'' 1019-es moddolt biost AsusP4C800Dlx-hoz. Azt írja, hogy feloldja a szorzólockot (?)
Ez lehet, hogy tényleg így van? A laphoz való legújabb(1019) hivatalos biosban van valami ilyesmi ami prescottokkal működik, de az enyém NW.
Nem merem csak úgy kipróbálni, ismeri ezt valaki ...mondjuk klasz volna szabadon emelgetni a szorzót! az FSB-emelésre nálam a RAM miatt alig van mód. -
maflame
aktív tag
Win telepítés elött állok ezért nézegettem kicsit frissítések után. Láttam, hogy van új chipset driver (decenberi). A sorszáma: 6.3.0.1007
Ismeri valaki ezt? Érdemes ezt felraknom? ...vagy legfeljebb mibajomlehet? (a régi: 6.2.1.1001)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged