- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dami
tag
Oké kösz
én már magamban valamennyire eldöntöttem, és én is a Tr mellet voksolok a tesztek alapján is csak hát mégis a felhasználóknak hiszek. Meg ugy vagyok vele most már csak minőségi cuccokat veszek meg. A pcnek nincs olyan kelléke amelyiken érdemes spórolni. Persze a Zalman is minőségi de ha van jobb is akkor miért ne
-
Balint133
aktív tag
-
Atlantis
veterán
Ez a fogyasztás terhelés alatt mérhető?
Annak idején, míg megvolt a gépem, kimértem a fogyasztásást egy EON-tól kért műszerrel. Alapból 250W-ot evett, letöltés közben 270W-ot, játéknál 310W-ot, full terhelésnél evett 335W-ot a gép. Ezek pontos adatok, hitelesített műszerrel.
E-Deluxe lapom volt, egy 3,2-es NW procival, 1 Gb RAM-mal, 2 SATA vinyóval, 9800XT-vel, 1 DVD íróval, Audigy 2-vel, meg a szokásos apróságokkal. Egy Enermax 360W-os táp hajtotta és soha nem volt kevés. -
Balint133
aktív tag
Ok, de szentem elég egy 420As chieftek, az kitesz annyit mint egy 560W os Q-tech, de amilyen neked tetszik, olyat válassz!
Én speckó úgy fogom csinálni, h. veszek egy 420Wos chiefteket, és megtartom ezt is, és kétt táppal fogom üzemelteti a gépem, erről a gyengéről fog menni a venti, majd az uv csövek, meg minden hülyeség, a Chieftekről meg az új konfig, valszeg az új konfig ezzel a táppal be sem kapcsolna!! -
Balint133
aktív tag
Lehet, mert nekem is gyenguci a tápom, és van 2 Wincsi, egy cd iró, egy cd olvaso, 2*256 Mb Ddr ram, a floppy meghajtót lehúztam, és nem is bírok a 2.40 Ghz-s Cerkámmal 3.13Ghz-felé menni, mert natúrba interneteés közben is kifagy a winfos, szal ott neked nagyon le lehet terhelve!! Szentem érdemes lenne lecserélni egy 420W-os Chieftekre, vagy vmi másra!! Vagy úgy tudsz meggyőződni, h. gyenge a táp, h. lehúzol egy pár dolgot, házventik, winyók, egyik cd, dvd meghajtót, és ha így is, akkor nem biztos, h. a táp, de szentem a tápoddal van vmi!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Hálózati / IP kamera
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest