Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
válasz
Atlantis #229 üzenetére
Jó lehet h. 360W alatt van, de tunning, ventik... stb. azért jobb ha többet tud a táp, mint amit a gép ''kér''!! Meg ahogy írta itt T- Az A is sokat számít, meg még sokminden, a mérést hideg procival csináltad, vagy már ent egy jóideje a gép? Mert a meleg proci szentem sokkal több áramot eszik mint hidegen! Legalábbis szerintem, javítsatok ki ha tévedek!!
Meg ha kedve támad esetleg moddolni, Uv csövek, meg egy raklap venti, ütemre villogó fénycsövek.. stb. akkor nem kell tápot cserélnie!!! -
T-
tag
válasz
Atlantis #229 üzenetére
a fogyasztást a belinkelt oldalon számoltattam ki, a tényleges fogyasztást nem mértem de van egy Conrad féle fogyasztásmérőm,dugaljba dugható azzal megtudom csinálni nem tudom mennyire lehet hiteles majd ki derül
a tápegysébben nem a ráírt teljesítmény a fontos igazán hanem az amper amit adott esetben képes biztosítani
tegnap táp vásárlás közben kiokosítottak ezzel kapcsolatban a
TTS Kftnél, a tulaj Gyenes János a szakértelme szerintem ott van a szeren
de amint beépítettem a tápot és megterhelem többet fogok tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest