- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
válasz
kemalboy01 #2385 üzenetére
- Makro-hoz nem az igazi, mert hosszú a középoszlopa. Vagyis még kellene venni hozzá egy rövidebb középoszlopot, hogy alacsonyan, terpesztve is tudd használni.
- Portré / éjszakai fotó az normál felhasználásnak minősül, az alapkövetelmény mindegyikkel szemben... és azt tudni fogja.Sztem nézd át a Giottos kínálatot is. Vannak ott is előnyök: nagyobb átmérőjű láb szekciók, betólt középoszloppal magasabb, a középoszlop kihajtható, kapsz hozzá tartozékokat (vállpánt), beszerezhető hozzá hegyes lábcsúcs, stb...
Nekem jobban tetszenek a Giottos megoldásai / kezelhetősége, mint a Manfrotto-é... ebből a szempontból kicsit csalódtam is a Manfrottoban.Nézd meg ezt: [link]
És ha már a Manfinál maradsz, akkor ne a legdrágábbat: [link]
-
kiskornel
addikt
válasz
kemalboy01 #2382 üzenetére
Jó a Manfi. Ehhez meg több, mint tökéletes lesz.
Nekem xprob verzió van, kihajtható középoszloppal. Valóban nem kapsz hozzá xart se extraként.
Mostanra kezdem megszokni a patentos lábat,
Nem írtad milyen célra kell... makrohoz egy rövidebb középoszlop beszerzése azért ajánlott. Kell még egy válltáska, vagy vállpánt hozzá, meg egy faxa fej.
Manfiból nem ritka a 20 éves állvány se.
Én ekvivalens 960mm-t tartottam rajt gond nélkül kihajtott középoszloppal. Pár mp és elült a rezgés.
A lábak végén gumiharang van, nem cserélhető, nincs lehetőség hegyes talp alkalmazására.Az ajánlott Giottost a twist lock miatt könnyebb azért kezelni, mint a patentos megoldást. A középoszlop szorítása is kedvezőbb.
Viszont ez Manfrotto és 7kg-os teherbírású, ami annyit jelent, hogy az én 72kg-om alatt a középoszlop már kezdett megcsúszni.
-
szeva000
addikt
válasz
kemalboy01 #2382 üzenetére
Én elagyalnék egy Giottoson is...MT9361.Nem azért,mert nekem az van,de ahhoz jár vállszíj és táska is.Nomeg qrva erős.Az áraik meg szinte megegyeznek.
-
szeva000
addikt
válasz
kemalboy01 #2357 üzenetére
azért jó lenne,ha bővebben kifejtenéd,hogy miket tervezel még venni obiból,mert nem hiszem,hogy állványból érdemes lenne egy alulméretezettet venned.Akkor már többet ér még gyűjtögetni egy komolyabbra.Azok meg a 30k duplájába lesznek fejjek kb.
-
szeva000
addikt
válasz
kemalboy01 #2352 üzenetére
csak állványt vagy fejet is hozzá?
-
Sefter
veterán
válasz
kemalboy01 #2352 üzenetére
milyen obival használod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenWRT topic
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Automata kávégépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest