- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
Új hozzászólás Aktív témák
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Végül 2020.07.10. -én adtam le az állványt az alzánál, hogy kezdjenek vele valamit, reméltem, hogy cserélik vagy javítják, de 26 nap után küldték az emailt, hogy visszafizetik az árát, 18 390Ft -ot. Tehát legjobb tudomásom szerint nem miattam ment tönkre az állvány, mégis ha akarnék egy ugyanilyet, még pluszba rá kéne költenem az árának a kb. felét. Akkor valami 45 000Ft körüli összeg helyett volt 18 390Ft, de azóta a nem akciós ára lett kb. 26 000Ft. Nem mintha ez a szerkezet egy csúcskategória lett volna és azért ragaszkodnék hozzá, de azért az árért szerintem nem nagyon volt/van jobb alternatíva. Mondjuk úgy is nézhetjük, hogy 1 évig ingyen volt egy állványom...De most megint állvány nélkül maradok egy darabig, mert nagyon nem terveztem most fotó-videó témában költekezni, később majd lehet már valami komolyabbat veszek.
-
peppe79
senior tag
Ha garis, akkor természetesen jelentsd le az Alzánál. Talán a cseredarabbal már nem lesz ilyen gond.
Amikor akcióban volt, én is akartam venni egyet, de az amazonos értékelésekben néhány felhasználó elég sokkoló fotókat közölt. Nem akartam hasonlóba beleszeszaladni, így végül letettem róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpársportok
- PlayStation 5
- Motoros topic
- Ford topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest