- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Végül 2020.07.10. -én adtam le az állványt az alzánál, hogy kezdjenek vele valamit, reméltem, hogy cserélik vagy javítják, de 26 nap után küldték az emailt, hogy visszafizetik az árát, 18 390Ft -ot. Tehát legjobb tudomásom szerint nem miattam ment tönkre az állvány, mégis ha akarnék egy ugyanilyet, még pluszba rá kéne költenem az árának a kb. felét. Akkor valami 45 000Ft körüli összeg helyett volt 18 390Ft, de azóta a nem akciós ára lett kb. 26 000Ft. Nem mintha ez a szerkezet egy csúcskategória lett volna és azért ragaszkodnék hozzá, de azért az árért szerintem nem nagyon volt/van jobb alternatíva. Mondjuk úgy is nézhetjük, hogy 1 évig ingyen volt egy állványom...De most megint állvány nélkül maradok egy darabig, mert nagyon nem terveztem most fotó-videó témában költekezni, később majd lehet már valami komolyabbat veszek.
-
nzozz
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #7290 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
rekid: megpróbálkozom vele, hátha nem csesznek ki velem. Közben találtam a másik csukló közepén még valami apró folytonossági hibát, de alig látható és lehet csak festési hiba, szinte a körmöm se akad meg benne.... szívat ez a szerkezet...peppe79: én csak viszonylag jókat találtam róla anno, amikor kerestem, így nem volt visszatartó erő, mondom 18 390Ft -tal amúgy se bukok olyan nagyon, még ha rossz is.
2021.10.04. -ig garanciás.
zsoltzsolt: Oh azt nem tudtam. Veo 2 235AB.
tomboy0013: volt ősszel (vagy talán télen is) használva, de emlékeim szerint még csak fagy sem volt.
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Még 2019.10.04. -én vettem egy Vanguard 235AB állványt az Alza -ról. Ez az első állványom, viszonylag ritkán volt használva, de mindig nagyon vigyáztam rá (mindig óvatosan lett ki- és behajtva a lába, stb.) Az egyik nap viszont észrevettem, hogy van egy elég komoly repedés az egyik láb "csuklójánál". Érdemes ezzel megkörnyékezni az Alza -t, hogy garanciálisan cseréljék/javítsák vagy teljesen fölösleges, úgy is azt mondják, hogy "user error"? Ha tudnám, hogy valaha is érte bármilyen komolyabb fizikai behatás, akkor meg se kérdezném itt, nem akarom se magamat, se mást hitegetni vagy átverni, de szó sincs ilyenről, tényleg nem volt feszegetve, pont ezért nem is értem, hogy repedhetett ez el ennyire.
Mit javasoltok ezzel kapcsolatban?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI POCKET 2 Standard kamera kiváló állapotban eladó, tartozékokkal!
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged