- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThufirHawat
senior tag
Persze, ezt én is tudom (végsősoron gépészmérnök vagyok, aki forgácsoló gépek mellett dolgozik). De mivel Magyarországon, ha kicsit minőségibb cuccot akartál, évekig csak a Manfrotto volt, ahol mindegyik gömb kb. azonos bevonattal, azonos megmunkálási minőséggel, és nyílván azonos kenőanyaggal (ez szintén fontos lehet!) került ki a gyárból... Így csak az átmérő maradt, mint pontosságot érdemben befolyásoló paraméter. Abból meg (a méret okozta kellemetlenségeket leszámítva) a nagyobb jobb.
A Linhof viszont nagyon király. Kicsi, és mégis szépen mozog, szépen szorítható, nincs benne akadó súrlódás. Szuper. És amikor azt mondom, hogy nem húzza el a képet, azt 2:1 leképzési arányra értem... Szóval tényleg nem.Írtam is, a precíz gyártás a titok nyitja.
Szóval egyetértünk!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest