- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teng
aktív tag
-
werttzui
addikt
Nekem rc2-őm van ilyet akartam sajna nem volt de a rc2-es nagyon jó strapabíró jól beállítható
kicsit néha idegesítő a két tekerője mindig fordítva van nem mindig áll kézre de ha nem kapkod az ember akkor meghálálja az rc 4-es nagyobb talpú jobban elfér rá egy gép sőt kisebb kamerához is használják sz.tem megéri az árát bár nem olcsó. -
Hydra SR
addikt
Kihagytad: típus
Néha nekem is a hajam áll égnek, mint ha újabban nem tanítanának magyar nyelvet, helyesírást az általános iskolákban alsó tagozatban, vagy legalábbis nem lehet megbukni belőle. De lehet, hogy csak az a baj, hogy mindenki hozzáfér már internethez akinek nem szabadna nyilvánosan közzétenni saját maga által írott szöveget. -
Smogus
őstag
Szerintem az állvánnyal nem lesz semmi probléma, ha elég a teherbírása, ezt neked kell kiszámolgatni, hogy mi fog rámenni
szerintem a fejből inkább valami gömbfejet vegyél, főleg ha álltalánosabb területre kell az állvány, gyors állítás szükséges akkor ez nem olyan nagyon jó,
[link] nekem egy ilyen van a 3-4 kilós felszerelés alatt, és gond nélkül működik minden
szóval fontos, hogy mennyire gyorsan akarod mozgatni a fejet, vagy mennyire akarod pontosan, aprólékosan mozgatni
[Szerkesztve] -
BEE
addikt
-
adik
őstag
Manfrotto 190XProB
Ha lenne egy ilyenem, akkor első dolgom lenne, hogy megverném azt, aki kitalálta a lábait. Nem tekerős, nem gyorszáras, hanem pillangócsavarral megszorítani. Nekem nagyon nem gyere be, egyébként nem lenne rossz, kár volt ezzel elrontani. Aztán lehet, hogy valakinek pont ez jön be, nem tudom.
Manfrotto 808RC4
Nem ismerem, ennyi és ekkora kallantyús buksikat nem nagyon próbáltam még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest