Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoles
senior tag
Köszönöm a precíz beszámolót!
Többen próbálnak lebeszélni ezekről az állványokról, de én meg a fejembe vettem, hogy azért megvizsgálgatom őket élőben. Hátha neked van igazad, és tényleg jók. Persze a profikat abszolút megértem, egy új márkával, típussal az ember inkább legyen óvatos. Én is így vagyok vele. Nem véletlenül nem csaptam le a Vaterán a "professzionális" JinJu (!) márkájú tripodra asszem 4 ezerért. Pedig hát rá van írva, hogy profi! :-)
Na, de a lényeg: szerintem a tiéd mellett a 180-as lehetett, mert a fellelhető képek alapján annak a fején látok vízmértéket. Meg az olcsóbb európai helyeken pont ennyiért hirdetik Euróban. Nálunk a netes bótokban a 154-es 20 ezer, és kizárt, hogy az MM drágább lenne.
Ezt csak azért, mert én már inkább a 180-asban gondolkodom (evés közben megjött az étvágyam, persze a határaimon belül). Meg az én masinám kicsit nagyobb, nehezebb, mint a tiéd. Remélem másik áruházban is lesz itt Pesten.Amiket írtál stabilitásról, fejről, kidolgozottságról, az megnyugtató. Eddig még sehol sem fikázták ezt az állványt (persze olyanokra gondolok, akik egyáltalán láttak ilyet, vagy használták), és ez azért optimizmusra ad okot. Holnap remélem lesz időm egyet összematatni. Azért viszem a gépemet, hátha rá lehet őket dumálni egy gyorstesztre, az lenne az igazi.
A terpesztős dolgot lehet, hogy hülyén kérdeztem. Engem az izgat, hogy mennyire lehet szétterpeszteni a lábait, tehát leengedni földközelbe.
A terhelhetőséget legalább a csomagoláson azért illett volna megadniuk. Mindegy,a hasonló felépítésű cuccok alapján lehet logikázni.
A méretekről amit írtál, az még több is, mint precíz, kösz!

A fejről jól hangzik, hogy fínoman jár és szabályozható, mert én időnként videózgatnék is vele. Meg hogy a180-ason a fejen van vízmérték, az nagyon szimpatikus nekem.
Fej leszerelhetősége és a táska is jó hírek.
Szóval, nagyon belelkesítettél! Megnézem,amint tudom, és ha mindenben tetszik, akkor valószínüleg veszek egyet. Persze csak ha mindenben ott van a szeren. Reménykedem, hogy úgy lesz.
A segítségedet még egyszer köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- sziku69: Szólánc.
- Autós kamerák
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Blackmagic eszközök
- DJI Osmo Action 2 Dual Screen +Power Combo akciókamera rengeteg tartozékkal
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők (6600 / 6960 / 9575 / 14600 expoval )
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző (2.)
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest