-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ParadoxH
aktív tag
válasz
Nereyn #40671 üzenetére
Köszi! Figyeltem erre elvileg. Lengyel raktárból rendeltem a kit-et. (Nem mintha nagy nehézség lenne nálam a melóba gyakorlatilag bármit legyártani fémből: 4 lézervágó, 2 maró, eszterga, hajlító, görgető és még mellette 4-5 ipari gép cnc-sítve
).
Ha most visszamennél a múltba, van olyan dolog amit a már felszerelt kit-el máshogy állítanál be a cura-ban mint ahogy kigenerálja ő az ender 3-ra, vagy korábbi konfigra?
Szóval a DD valami komolyabb beállítási követelményt támasz a bowdeneshez képest a szeletelésnél?
-
JulianSinulf
őstag
válasz
Nereyn #34816 üzenetére
Szia!
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy pont szerencséd volt és nincs bekötve.
Ezek a pad-ek általában hamarabb fel is tudnak jönni, mert csak a ragasztó tartja ott és nincs fémes összeköttetés. A ragasztó meg hő hatására hajlamos meglágyulni.
Ha a pad alatt nem látsz vezetőre utaló jelet, ami a panelba menne (általában ilyenkor csak egy barna felület van, míg, ha van vezető, akkor kis kör alakú fémeset is látni a barna felületen), akkor forraszd vissza és próbáld ki. A kártyán lévő adatokról azért legyen biztonsági másolat, de a kártyát tönkre nem teheti. -
válasz
Nereyn #23940 üzenetére
Erre a "hangszigetelt rack" szekrényre én is kiváncsi volnék.
Ahogy Saccco is irta, nekem is a 2020 épített doboz felé húz a szívem, főleg, hogy minmálisan lenne drágább a végén mint egy lack vagy egyéb ikeas dobozból készült házikó. Viszont garantáltan olyan méret lenne, amire szükége van az embernek.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Nereyn #23932 üzenetére
Veszel az Obiban 5db hobbi üveget (plexi), egy 30x30 vagy 40x40-es lécet, illetve egy darab bútorlapot (500x500m) és csinálsz belőle egy plexis dobozt.
(Vagy 2db bútorlap és 4db plexi.)
Marad egy kis DIY feeling is. Illetve ez bőven jobb, mint egy LACK asztal.
Én majd most akarom átépíteni 2020-as profilra.
-
gardener
senior tag
válasz
Nereyn #13427 üzenetére
1. Gearbest, Ebay, Ali keress rá. Germany vagy EU-s rakiból. https://kinatech.hu/hirek/eu-express-es-egyeb-szallitasi-lehetosegek itt van egy kis segítség a "költségcsökkentéshez"
2. Árgépen Épp aktuális ár szerint legelső 3-ból.
3. Topic visszaolvasás.. Facebook ill. Thingiverse kereső, estleg ez
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest