- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drake Black
csendes tag
Most megnéztem amit küldtél, ha jól látom ez X1-hez való. Viszont a slicerben gyárilag is van hozzá profil, ami a hőt és egyebeket illeti, a többi beállítás (réteg vastagság, support) a PLA-hoz készült beállításokkal megy, ami nagyjából megegyezik a gyári 0.4 fejhez való beállításokkal.
-
katyilkadr
tag
A mérettel az a baj, hogy a két hátsó pozícionáló-vezető-ütköző oldal irányban pont 250 mm. Ezek nélkül mind a négy irányba 310 is elférne, de ezek fixek, kisebbet meg nem akarok betenni. A legközelebbi a 257x257-es bambu méret. Tapadás gondjaim nincsenek a textúrált pei lappal, sőt, ragasztó nélkül nyomtattam nejlont, kegyetlenül nyomot hagyott a lapon, kihűlve se akart lejönni. Azt hittem, leszedi a bevonatot. Ma kipróbálom a pet-et fűtés nélkül!
-
katyilkadr
tag
Köszi a tanácsot! Van valami abban amit mondasz. Valójában még meg se próbáltam fűtés nélkül nyomtatni a pei lapra, pedig a PET tapad, mint a fene. Egyébként ebben a méretben semmilyen típusú lapot nem találtam, csak a qidi-nél, úgyhogy lehet megveszem a qidi cool plate-t, ha a mostani pei-el nem boldogulok.
-
Bear
aktív tag
Köszönöm a javaslatod,
250-en jobban néz ki már. Érdekes, mert temp tower alapján a 230 néz ki nekem a legjobban. Rétegvastagság pedig egyelőre maradt 0.2-n. Asztal hőfokot is levettem 65-re, eléggé ragadt így is, lehet ezen még érdemes csökkenteni.
Köszönöm neked is haxiboy
-
passatgt
aktív tag
Kicseréltem az extrudert az említett temus verzióra. Majdnem jó volt, csak másik ennél a gyárihoz képest rossz irányba adagult, de megoldottam egy drótcserével
Kalibrálás megvolt, viszont sajnos ugyanaz a probléma... cserélek egy fúvókát is, hátha... Van esetleg javaslat, hogy mi kellene egy Tevo Tarantula Pro-hoz? Pl ez? Csak nem tudom ezen belül melyik kell, mert 2 verzió közül lehet választani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged