-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wasquez
senior tag
válasz
siminhu #33842 üzenetére
Miért nem próbálod ki így is, meg úgy is, aztán eldöntöd, melyik kell neked!?
A hajlakk annyit segít, hogy ha valamit nem jól csináltál, akkor sem jön fel az asztalról, én azért használom, mert nem látom semmi hátrányát, viszont így még sosem jött fel az anyag, ha valami nem volt teljesen jól beállítva! -
dugesz77
őstag
válasz
siminhu #33849 üzenetére
Sima ,egyszerű maszkoló szalag ( tesa) nincs elfekvőben véletlen? Nem kell sem hőálló sem kék. A legegyszerűbb tapadás segítő. Minél szélesebb annál kevesebb csíkból le maszkolható az egész bed. Ha feljön/kiszakítod a spaklival elég csak a hibás darabot cserélni. Nem szégyen használni .
-
Tikakukac
titán
válasz
siminhu #33849 üzenetére
Ha ez nem tapad le, akkor oda nem lakk meg CIF kell, hanem durva beállítás és átnézés, mert vagy rossz a szintezés vagy az asztal olyan, mint a viharos vöröstenger, esetleg nem emel eleget a fej és szaggatja meg tépi a tárgyat. Ezt egy poros asztalra nyomtatva fel kell tudnod emelni a gépet. Közepesen erős túlzással mondtam. Egy sima áttörléssel tuti biztos vagyok benne, hogy simán meg is lehet csinálni. Ha olyat nyomtatnál, mint én Dani barátomnak legutóbb, hogy a tárgy a teljes területének 17%-án volt valóban az asztalon kezdve, ott igen, oda kell trükk meg óvatosság. De ez a tárgy a romon lévő bovdenes korszakos enderemnek se volt para.
-
dugesz77
őstag
válasz
siminhu #33296 üzenetére
Thingiversnél elég akeresőbe a temp tower beírni.
-
Wasquez
senior tag
válasz
siminhu #33288 üzenetére
Nem tudom, mi fog történni, volt, hogy úgy sikerült beállítanom, hogy asztal hűlés után lepattant róla a darab, meg volt olyan is, hogy nem bírtam leszedni az asztalról.
Hogy mi fog történni másnap egy újraindulásnál???Olvasd el, hogy melyik anyagnak mik a sajátosságai, miből mit érdemes csinálni, meg milyen paraméterekkel érdemes nyomtatni.
-
Bedczooo
tag
válasz
siminhu #33244 üzenetére
Egyetlen egy előnye van a gyári tapadórétegnek sok negatívum mellet, ha áramszünet vagy más miatt megszakad a nyomtatás, akkor tovább lehet nyomtatni. Ha nem akarsz sokat szívni az asztal miatt, elszaladsz a boltba és veszel képkeretet, vagy tükörcsempét és megoldódik a jelenlegi gondod. Nekem ez volt a megoldás, pedig ahogy már írtam a pro mágneses volt.
-
Wasquez
senior tag
válasz
siminhu #33093 üzenetére
Itt ráböksz az Ender seriesre, és baloldalt látod a megjelenő listában a 4 féle verziót.
https://www.creality3dofficial.com/collections/ender-seriesHogy pontosan mik a különbségek, azt majd neked kell kibogarászni, mert én is csak pár dolgot tudok fejből. Alaplap, kezelőpanel, meg van még direct drive-os verzió is.
Extrúder lehet még más talán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest