- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
válasz
Bedczooo #32477 üzenetére
Én a múltkor kaptam egy filanorás rendelés mellé 50g arany színű pla-t grátisznak. Most pár ilyet kinyomtattam belőle:
Itt a terv ha más is belefogna . -
Reggie0
félisten
-
Walter_White
senior tag
válasz
Bedczooo #29759 üzenetére
Gembird Filamentem van PETG 1.75.
0.4-es alap fúvóka.
Na 5-ös erősségü lakk, letisztítottam teljesen az üveget, szinteztem, papírlapos technikával, épp csak tud mozogni a papír, minimális kis rés, 2 réteg lakkot felvittem az üvegre, minden réteg után hajszárítóval megszárítottam, és a 3. réteg után felraktam a nyomtatótálcára, és mint az álom ugy rátapad. 72 fokra felfűtöttem a lapot, a fúvókát 230 fokra, és rögtön megtapadt. 3-as erősségü lakknál, szerencsén múlott csak...(Meglátjuk 3 óra mulva a szélei, sarkai is tapadnak-e még.)
-
Walter_White
senior tag
válasz
Bedczooo #29751 üzenetére
Kell a 4-es vagy az 5-os.
sajnos a targy 2 sarka nyomtatas kozben olyan 3 ora eteltevel felvalt 1 picit. Ami a hasznalatat nem befojasolja, inkabb esztetikailag, olyan lett mintha keves lett volna az anyag. (Tuti maga az uveglap lesz a hibaforras, mert ezzel a beallitassal, arra az alap gyari tartora problema nelkul nyomtatatta ezt a nagy targyat. Igaz arrol meg leszedni nem lehetett. viszont uvegrol erolkodes nelkul lejott. Meglesem mikor hazaerek, igaz 2mm-es a lap... igy lehet homersekletet alabb kell venni (80fokrol) + vettem most 5-os Erossegu lakkot. Meglatjuk.
-
Walter_White
senior tag
válasz
Bedczooo #29748 üzenetére
Köszi
Próbaképpen egy képkeretből kivettem egy üveget
Eddig szépen csinálja, szomszédtól kértem hajlakkot
igaz 3-as erősségü volt neki, így beletelt 1 pár próbálkozásba míg szépen megtapadt. Hétköznap veszek extraerőset. Azzal már remélhetőleg profin megtapad. Remélem a leszedés is könnyen fog menni.
-
honeypot
tag
válasz
Bedczooo #29531 üzenetére
Ender 3v2-n is 4.2.2 alaplap van. A firmware frissítés úgy működik, hogy ha felteszel egy firmwaret akkor mindaddig nem tudod ugyanazt verziót flashelni amíg ugyanaz a neve. Pl. fordítasz egy firmwaret, legyen a neve firmware-20210412.bin. Ha ezt átnevezed firmware-akarmi.bin-re akkor újra felmegy. Ha megint ugyanezt a verziót akarod flashelni akkor legyen a neve firmware-akarmi2.bin.
-
azbest
félisten
válasz
Bedczooo #29512 üzenetére
mondom megint, vagy rossz az a kártya, vagy más partició is van rajta. Vagy nem választod le szabályosan a számítógépről miután rámásolsz dolgokat.
Mondjuk ender3-nál nem tudom mi a szokás, hogy közvetlen az alaplapi olvasóba szokás-e tenni a nyomtatandó fájlokat. Én a képernyőn lévő sd olvasót használom nyomtatáshoz tarantulával, a boardban lévő 128 megás kártyát csak a fw frissítéshez haználom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged