- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fotonhámozó
senior tag
válasz
udimension #5935 üzenetére
Korábban aktív modellező voltam, alkatrészmásolással is foglalkoztam, tapasztalatból írom, hogy meg lehet oldani ennek a másolását, nem tűnik bonyolult formának. A formalevételt szilikongumival, kiöntést igény szerinti műgyantával szokták végezni. A műgyanta típusától függően lehet rugalmas is. Viszont a szükséges kis mennyiségben nem lehet kapni anyagokat, az egységnyi kiszerelésben pedig elég drágák és tapasztalat (műgyantához védőfelszerelés is) kell a használatukhoz. Modellezős / makettezős körökben vállalhatják a másolását (én már felhagytam vele). Ha esetleg mégis késztetést éreznél a DIY megoldáshoz, akkor szilikont a Bondex Kft-től, műgyantát a Novia Kft-től tudsz venni. Ha elmondod mit szeretnél, ők maguk ajánlanak majd megfelelő anyagot. Mindkét cég nagyon segítőkész.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
makettező szakkör, szoktak maguknak önteni talán műgyantából dolgokat pl.
-
itanczos
senior tag
válasz
Olvass utána a Paypal-nak!
Teljesen jól használható! Egy forintos kártyát használok vele, be lehet állítani, hogy ne ő váltsa a valutát, hanem a saját bankod. -
atus72
őstag
válasz
udimension #5932 üzenetére
Ha esetleg DLP/SLA printerrel lenne nyomtatva még szép is lehetne, meg drága is
FDM printerrel nyomtatva messze nem lesz olyan mint ami a képen van és akkor még nem beszéltünk a használhatóságról. -
itanczos
senior tag
válasz
udimension #5932 üzenetére
Ebay?
-
válasz
udimension #5929 üzenetére
Kb. 6db másik távirányítót lehet venni 1-1 ilyen árából és egyébként is az első felrakáskor eltörik 3D nyomtatva - túl vékonyak a fülek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest