- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- One UI zápor szórta meg Európát
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Holleanyo
tag
válasz
Gabesz87 #13332 üzenetére
Szerintem ne tedd fel. Én is kinyomtattam, de nem szereltem fel. Inkább a motor alá nyomtass hézagoló lapot és még derékszögbe lődd be azt a lemezt, ami a bronz perselyt fogja. Én is egy napig centíroztam, állítgattam, derékszögeltem, szinteztem amire jó lett, de megérte.
Szerencsére én szemmel már láttam a csalafintaságokat a vázban. Tolómérővel pedig szépen helyre tettem mindent. Néha még a gumikalapács is előkerült. Most egy hiba van a gépben a jobboldali lába eleje alá kell pluszban tennem 1mm gumi alátétet, hogy ne billegjen. Ha a talpakat szintezem egy síkba, akkor meg elhúzza a jobboldali oszlopot, tehát marad így. Még valami: húzd meg az összes csavart és állítsd be mindegyik görgőt is. Sok sikert!#13342) Gabesz87
Nekem is nyöszörög indulásnál egy-két percig, de még nem állt meg. Szerintem a hotendnek nem tesz jót, ha nincs hűtese. Ezek a gyári ventik egy kalap sz*rt ernek. Beiktatok egy feszültség szabályzót aztán mehet rá bármilyen 12v-os Pc-s venti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Ibasso SR2
- Félkonfig (ASUS P8Z77-V LE + Intel Core i7 3770K + Corsair Vengeance LP 2x4GB 1600 MHz)
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i7-1185G7/32 GB/512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Iphone 13 Pro Max 128gb, független, karcmentes, full szettel.
- Dell Precision 7560 15.6 FHD Touch/I9-11950H/32GB/1TB/Quadro A4000 8GB HU vb WS tervező
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest