Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Patikamérlegen számolgatják az iPhone 17 Air komponenseit
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Új, horkolásblokkoló funkcióval szerelt fülhallgató érkezik az Ankertől
-
Mobilarena
Milyen belső merevlemezt vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
konci79
őstag
Üdv!
Wd5000 lplx és bpkx között van kb 4000 ft különbség,cache méreten kívül miben más a kettő,ami ezt indokolja?
Ráadásul a 16-os drágább.. -
Televan74
nagyúr
Sziasztok! WD Blue 2TB WD20EZRZ -t szeretnék venni SSD mellé. Játék, néhány videó klip tarolására.Valami tanács hogy mást vegyek?Gondolom nem probléma a játékoknál hogy csak 5400rpm -s?
-
Dzsekó
addikt
válasz
arcitec #54691 üzenetére
HDD-nél annyira nem gáz, ha tele van, de azért pár 10 GB-ot illik hagyni, ha mozgatsz rajta fájlokat.
Ha telerakod adattal és onnantól kezdve csak visszaolvasol róla, akkor lehet tele.SSD-nél kb. az 1/3-át üresen kell hagyni, mert ha tele van, akkor hazavágod a wear leveling-et, emiatt ugyanazok a cellák lesznek írva, ami rövidíti az SSD életét. Plusz úgy belassul az SSD-d, hogy öröm nézni (kb. optikai meghajtó szintjére).
Chuck Norris: Ilyen könnyen előfordulhat, ha pl. a smart pár szektort gyengének ítél meg, berakja a current pending sector countba, ezzel csökken a kondíció %, de néha előfordul, hogy a current pending sector-ból nem a bad sector count-ba megy a szektor (ezzel tovább csökkentve a kondíció %-ot), hanem visszasorolódik az egészséges szektorok közé, ilyenkor feljavul a kondíció. Olyat is láttam már, hogy visszaugrik 100%-ra.
-
-
jim bcs
nagyúr
válasz
DJZoliboy #54682 üzenetére
(#54682) DJZoliboy
Normális jelenség, a 2,5"-es halk, gumibakok vagy postásgumi felfogatása ajánlott.(#54686) Gombair
Erre a feladatra elvan passzívan is.(#54687) rasotamas
WD Red, WD Purple
1. számú nagy szabály, hogy soha nem vágunk tele sem hdd-t sem ssd-t mert ezzel rövidíted az élettartamát és nem mellesleg még baromi lassú is lesz, válassz nagyobbat mint amekkora tervezett adatmennyiség.(#54688) Fkris
1TB WD Scorpio Black (WD10JPLX)
1TB WD Red (WD10JFCX)(#54689) tisn
Laptopba 2,5"-es helyre ha te beteszel egy 3,5"-es hdd-t én kezet rázok veled. Egyébként nem ajánlott, ne vezesd félre a kérdezőket és ne ajánlj már hülyeséget ha nem értesz hozzá. -
Fkris
őstag
Sziasztok!
Optibay keretbe nézek 1 terrás WD HDD-t.
T430 ba menne, a 12,7mm es keretbe.Adattárolásra menne, mert a rendszer a 180-as SSDről szaladgál.
Minél halkabb és megbízhatób működés a cél.Olvasgattam, az Összefoglalóban találtam 2, nekem tetsző versenyzőt (WD10JPVX, [wd10spcx], illetve egy korábbi kommentbe meg lett említve a wd10jplx is.
Ezek közül melyik lenne a legjobb választás?
Mi a különbség a 8 és a 32 mb gyorsírótár között a gyakorlatban, adattárolásnál?
Köszönöm a válaszokat
(Ár igazából mindegy, 30 ig szánnék rá nagyon maximum, de jó lenne minél olcsóbban megúszni.Nem kell semmi extra vékonyság, csak a Caddy-be férjen bele.
Ha van esetleg más márka, ami tuti és ajánlanátok, nem zárkózom el, de a feltételek adottak.) -
Sziasztok! Belassult a gépem, ránéztem HD Sentinellel, az 1 éves SSD-m nyilván 100%, de a terás és a 750-es winyók várható hátralévő élettartama 9 és 99 nap. Azt gondolom a torrent üzemmódot nem szívlelik. Milyen merevlemezt kell venni amit nem zavar? NAS/adathoz ajánlottat? A másik probléma hogy általában közel tele vannak az SSD kivételével.
-
Gombair
csendes tag
Sziasztok!
Egy Fractal Design R5 házam van, abba szeretnél egy vagy két SEAGATE Spinpoint M9T 1,5 tb-os 2,5"-os merevlemezt venni az alaplap mögötti helyekre. A kérdésem az lenne, hogy ez a hhd mennyire igényli az aktív hűtést vagy passzívan is elvan az alaplap mögött. A hdd-t adattárolásra és némi fájlmegosztásra használnám.
Amennyiben ezzel a hhd-val nem oldható meg más típussal megoldható-e a passzív hűtés.Köszönettel,
Gombair -
Dzsekó
addikt
válasz
havri1 #54683 üzenetére
Ez és ez is kb. ugyanazt írja le, utóbbi kicsit szájbarágósabban. Lényeg, hogy a parted paranccsal kell csinálni. Illetve még ami lényeges, hogy a kernelnek kell támogatnia a GPT-t, esetedben a router linux magjának.
DJZoliboy: Sajnos rezonálós darabba botlottál. Nem garanciális, gumibakokra tudod tenni a vinyót, vagy postás gumival kifüggeszteni 5,25-ös helyre. Ha szerencséd van, akkor a vinyót átrakva a ház aljába vagy tetejébe, megszűnik a rezgés. Ha nagyon rezonálós darab, akkor csak a fenti megoldások működnek.
-
havri1
félisten
Helló!
Mivel tudom ext4-re megformázni úgy a 3TB HDD-t, hogy azt egyben lássa egy linuxos router?
Winem van a gépeken, de a MiniTool Partition Wizard Free nem boldogul vele sehogy sem..
GPT-be van, de hiába. Van valakinek tanácsa?
Vagy daraboljam ketté a partíciót? -
DJZoliboy
aktív tag
Sziasztok!
Van nekem egy WD Black 2tb vinyóm nem rég szereltem be, és alapjáraton egy búgó hangot ad ki és ezt elég erősen lehet hallani, mit tudok tenni a hang ellen? Estleg valamivel csillapítani?
Köszönöm!
-
Dzsekó
addikt
válasz
#60252516 #54680 üzenetére
Úgy hallom, hogy fej K.O.
Szerintem leesett szállítás közben valahol. Sajnos előfordul az ilyen. Gariba kicserélik. És ezekért nem a gyártó a felelős, mégis végül náluk pattan a labda (és a usernek keserű a szájíze). A gyártó meg árszabásnál nyilván figyelembe veszik, hogy milyen hosszú az út a végfelhasználóig. -
törölt tag
Jó estét.
A mai napon vásárolt "új" "döglött" "2év garival" csak számlával WD Blue 3,5" 1TB merevlemez - WD10EZEX hangja, [link].
Gép nem nyírhatta ki egyből, mert akkor az ssd, és a buckup hdd már rég nem élne.
Holnap go vissza a bolt, még jó hogy itt van a szomszédban, csak kb 70 km... -
vond
MODERÁTOR
válasz
Chuck Norris #54678 üzenetére
Ez jó volt.
-
lacus83
senior tag
Sziasztok
3TB Hddt keresek
Nem tudom mi az ajánlott és megbízható.
1TB hddket fog váltani.
Jelenleg WD Blue 1TBket használok.Üdv
Lacus -
tisn
addikt
válasz
Chuck Norris #54670 üzenetére
az enyem csak siman meghalt
-
Chuck Norris
senior tag
Sziasztok, 3TB Toshiba DT01ACA300 tulajokat kérdezném, hogy mindegyik sípol magas frekvencián, vagy csak bizonyos daraboknál hallani? Köszönöm.
-
válasz
Skynet258 #54665 üzenetére
Nekem pl vannak velociraptorjaim, szoval eleg tag a mintam ugymond. A 300-as 10 ezret forgo velociraptor (WD3000HLFS) is halkabb seeknel mint a blackek, iraskor nincs hangjuk egyiknek sem. Azt is hozzateszem, hogy a veloci 2.5-es vinyo icepackban, a blackek pedig 3.5-es vinyok.
-
-
Skynet258
veterán
válasz
Dzsekó #54641 üzenetére
Igazából a fejmozgás hang még nem is zavarna, dolgozik, ok. De ahogy a tányér forog, azt hallom, folyamatosan surrog, ezt a hangot likvidálnám.
1 terra tele van játékokkal (ok, tudom, szelektáljak, de hol ehhez nyúlok, hol ahhoz), így az SSD jól hangzó dolog, de a jelenlegi árakon horror lenne.
Az SSD-m most is 250-es, de 64GB szabad hely van rajta, erre egy nagyobb játék felmegy, azt helló.
Szóval akkor nagyon nincs egyensúly a sebesség és a halkság között? Mondjuk logikus, ha pörög a cucc akkor gyors, de hangos is.Ez a WD RED egyébként hibrid valami nem? Mármint abból a szempontból, hogy IntelliPower, tehát ha nincs terhelve akkor 5400-on pörög ha meg kell akkor 7200. Mert akkor mondjuk netezésnél halk lenne, játéknál meg bánja a fene.
-
törölt tag
-
arcitec
addikt
Sziasztok. Már bent is van a WD40EFRX és dolgozik szépen 90 000 - 100 000 kbyte/mp másol a Hitachi-ról,közel teszem a fülem a házhoz hallani , hogy kicsit ciripel , de épp hogy , normál használatban észre sem venni. A légkeverők zajosabbak, pedig "elég halk" gépem van. Egyébként ez MDL ... - 68W... jelzésű. Csak mert fentebb lett említve hogy a 68E zajosabb mint a 68A jelzésű. 25-28 dBA van írva egy oldalon erre. A Purple 4TB meg 23-24 dBA átl. zajszint.
Köszönve, az ajánlás alapján választottam. -
törölt tag
Sziasztok!
Az normális, ha egy WD Black 1TB hangos? (A gépem többi alkatrészéhez képest (adatlapomon ott van a konfig)) -
jim bcs
nagyúr
Ha a wd honlapján out of stock akkor azt nem kívánják pótolni, gondolom nem fogyott úgy mint az 1TB és a 2TB felettiek, kvázi nem éri meg nekik.
A Purple valóban friss így nem kell azért attól félni, hogy nemsokára kivonják, inkább csak azokat szedik ki amik nem fogynak olyan jól, az AV-GP szériát váltotta le még ha nyíltan nem is közölték. -
jim bcs
nagyúr
válasz
junior11 #54646 üzenetére
Még semmi konkrétat, csak, hogy jön új széria a Black-ből és Purple/Red-nél is. Ha igazak a pletykák akkor egy picit csendesebbek lesznek mint a mostaniak, gari marad 3 év.
Black/Blue-ból 1TB-tól kezdődnek majd a tárolók és ezalatt nem lesz semmi, a garancia lehet a black-nél is 3 év lesz, de ezek még csak pletykák, majd meglátjuk mi lesz. Még azt sem tudni, hogy új nyákok is jönnek-e alájuk, HAMR lesz-e, TLER melyiknél lesz és melyiknél nem, stb., tehát ha majd van biztos infó azt megosszuk veletek is.
-
jim bcs
nagyúr
(#54642) tisn
SOHA NEM IS LESZ !!!(#54643) vond
Igen ki, már kivonták az 1TB-ossal együtt. 4/5/6TB még kapható de az is megy a levesbe, tudtommal komplett új széria jön. WD Red-ből is vonnak majd ki, vagyis már elkezdték, de lesz még gyalulás ezeken kívül is, WD Purple szintén zenész, itt már a 2TB-ost likvidáltak de még jó ideig a piacon marad.(#54644) generic
Vegyed amíg van, vagy B. verzió WD Purple szintén amíg van. WD-nél Új szériák fognak jönni, nagytakarítás van. -
generic
senior tag
WD RED 3TB-t szeretnék venni egy pc-be ami TV-re van kötve, ssd-re van telepítva egy win10. Vinyó torrentre kéne, illetve arról is lenne lejátszva a film.
Mennyire jó választás? -
vond
MODERÁTOR
Kivonják a forgalomból a 3 terás Black-et, vagy mi van? Alig lehet már beszerezni és az ára is felment. Hát nem örülök.
-
tisn
addikt
wd40ezrz meg mindig nem ajanlott? 6k-val olcsobb, mint a purx...
bar mivel a toshiba 3gb-os megkattant gariidon kivul hajlamosabb vagyok inkabb tobbet fizetni -
Dzsekó
addikt
válasz
Skynet258 #54640 üzenetére
Játékra 7200RPM (vagy SSD) javasolt (Pl. WD Black), de az szintén hangos lesz, mert a 7200RPM hangosabb az 5400RPM-nél.
Ha halkabbat szeretnél, akkor 5400RPM (Pl. WD20EFRX), de ez valamivel lassabban fog tölteni játék alatt.Másik alternatíva, hogy lecseréled az SSD-det 250GB-os Samsung-ra, és azon tárolod az op. rendszert és a játékokat is, és e mellé veszel egy 7200RPM-nél olcsóbb 5400RPM-eset. Játék gyorsabb is lesz, és a géped halkabb lesz. Én ezt csinálnám.
Tárolásra, letöltésre meg alkalmas a WD Purple vagy Red, de utóbbira pár hsz-el előbb kifejtették, hogy az újabb széria morgósabb valamivel (persze 7200RPM-nél így is halkabb). -
Skynet258
veterán
Sziasztok,
kérdésem az lenne, hogy a mostani viynóm egy 2TB-s Toshiba (DT01ACA200).
Mivel elég hangos, gondolkozom egy cserén, mondjuk a Western Digital WD20EFRX a kiszemelt jelenleg. Viszont az a kérdés, hogy megfelel-e ez nekem, ha- letöltés ide megy
- fileokat itt tárolok
- kettépartícionálva a másik felén játékok találhatók, tehát innen tölti be a játékok file-jait (iagzából ez a kérdéses pont).Szóval jó ez nekem, vagy egyéb alternatíva lenne a megfelelő?
Köszi!
-
a8l
aktív tag
válasz
arcitec #54636 üzenetére
Azért arra készülj fel ha most is wd redet veszel akkor az jóval hangosabb lesz mint a régi.
Nekem is van egy 3 éves 3tb-s red 68A végű alig van hangja amikor dolgozik, vettem egy újat ami 68E végű és rendesen morog a régihez képest, zavaróan hangosabb. Az alpzaj nem hangosabb csak ahogy töltöget róla, vagy bármit csinál akkor morog, a másikat meg nem is hallani. Van 5TB-s redem is az még hangosabb. -
arcitec
addikt
Sziasztok.
3T vagy 4T HDD szeretnék. Tudnátok ajánlani? Jelenleg vannak WD RED 3T 3 éves 47nap(na miben van?) Hitachi 2T 4 éves 344nap Samsung 500 GB(ez lenne lecserélve) 795nap. Megbízhatóság a fő szempont, a sebesség mellett. Köszönve -
jim bcs
nagyúr
válasz
Dzsekó #54630 üzenetére
(#54630) Dzsekó
Inkább mondjuk úgy, hogy ezzel is számolni kell napi szinten, végülis nem gond legalább látják a többiek mi a teendő ilyen esetben
Megint bővítettem az összefoglalón, most már tényleg minden benne van, ha nem meg megtoldjuk még(#54631) King Unique
Eszembe se volt hogy ránézzek tüzetesen, nincs több kérdésemés apa kezdődik -> (#54632)
Úgy látom még bővíteni kell az összefoglalón, meg is tettem.
(#54632) marec1122
Összefoglaló -
marec1122
senior tag
válasz
King Unique #54633 üzenetére
Életre kelt köszönöm szépne
-
King Unique
titán
válasz
marec1122 #54632 üzenetére
Üdv!
Hát gondolom azért, mert új HDD = partícionálatlan, vagyis nincs rajta fájlrendszer, nincs betűjele stb. Tehát lemezkezelőben először inicializálni kellene, majd utána létrehozni az új kötetet és akkor lesz rajta fájlrendszer, kap betűjelet stb. Ha a tied netán mégsem teljesen szűz és már partícionálva van, akkor lehet csak betűjelet kell hozzárendelni, hogy megjelenjen a fájlkezelőben is.
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
Uj hdd-t raktam a gépbe. A lemezkezelő látja de a sajátgép nem. Miért? Van valakinek tippje?
-
jim bcs
nagyúr
válasz
SunMount3r #54625 üzenetére
(#54625) (#54628) nlpK
Rossz topikban vagy -> Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD(#54627) Lendova
Kifutó széria, helyette 7K4000/7K6000.(#54624) Dzsekó
Szia kolléga! Bevittem az összefoglalóba mert egyre többször felmerül mostanában -
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #54625 üzenetére
Csak, mert ezek szerint eléggé alatta vagyok az átlagnak, alig a fele amit produkált. Egyedül a 4K read tűnik átlagosnak...
Bár lehet azok már USB 3-as eredmények, de még így is keveslem az én eredményeimet...
Szerintetek?!
-
Lendova
őstag
Urak, HGST Ultrastar 7k3000-et honnan tudnék vásárolni, itthoni webshopokban nem találok?
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
CrystalDiskMark-al teszteltem egy 1TB-os WD MyPass Ultra külső winyót. A winyó egy aktív 2.0-as USB HUB-on keresztül csatlakozik a notebook-omhoz. Ezek az eredmények jöttek ki:
Szerintetek mennyire normális ez az eredmény?!
Nemsokára összehozok egy helyi LAN-t, főleg média (videó) stream-elésre és adatmegosztásra. De egyébként is érdekelne, hogy mennyire jó eredmények ezek?
Esetleg vannak más teszt beállítások amiket ki kellene próbálnom a relevánsabb eredményekért?
Köszi!
[ Módosította: jim bcs ]
-
törölt tag
válasz
jim bcs #54618 üzenetére
alaplap msi 970a-g43
proc amd x4 965
mem 2x4GB
táp FSP HEXA HE-500Az egész úgy kezdődőt hogy a programok egyre lassabban kezdtek elindulni.
Belenéztem az eseménynaplóba és ilyenekkel volt tele "storachi / Visszaállítás történt a következő eszközre: \Device\RaidPort0." Ennél a pontnál kezdtem lementeni mindent. Mentés közben elkezdette teleszemetelni az eseménynaplót ezzel "Hiba! / Hibás blokk az eszközön (\Device\Harddisk2\DR2). De letudtam menteni ami kellet.Szombaton beviszem a boltba ahol vettem, azt 50/50.
-
törölt tag
Ezt garanciában kicserélik ugye?
-
Sawyer777
csendes tag
Sziasztok!
Napokban kaptam egy új cseredarabot a Seagate 1TB 7200RPM SATA-III 64MB ST1000 nevű termékből, mert az előző hiába hogy vadiúj volt, brutálisan lassan írt és olvasott.
Csináltam teszteket a hibással és a cseredarabbal
Van különbség
Az a durva hogy még a hivatalos Seagate tesztprogramot is letöltöttem és 100%osnak írta a hibás vinyót is, más tesztprogramokban is pl a S.M.A.R.T. mindenhol rendben volt....[ Módosította: jim bcs ]
-
nimfas
addikt
Sziasztok!
Vettem egy 3TB purple WD lemezt, rákötöttem a gépre (w10 Pro 64Bit) de csak 2 TB + 745 GB-ot lát, külön csak a 2TB részt tudom formázni, a felette lévővel semmit.
Valamilyen csodás módon az alaplap (asus z97-pro) RAID módban van, nem AHCI módban, ha átállítom a windows nem indul
Meg lehet oldani a problémát win újratelepítés nélkül, vagy esélytelen?
Előre is köszönöm! -
ssarosi
tag
A WD RE4 egy kiváló HDD.
Nagy fájlt 160 MB/s-al tud másolni.
Az utóbbi 6 évben kb. 20 db-ot építettem be nasba, illetve 2 pc-be, 1TB-tól 3 TB-ig.
Nincs köztük még szektorhibás sem, holott a HDS szerint már csak 100 nap a hátralévő élettartama a pc-be építetteknek , üzemidejük pedig a 2000 napon is túl van (2 db.).
Egy db volt rossz már akkor, amikor kicsomagoltam, vagy ledobták, vagy nem tudom, cserélték.
Üzem közben (bár nem túl nagy a minta) még egyikkel sem volt gond.
A súlya kb. 2x akkora mint az egyéb HDD-k.é, szerintem nem véletlen. -
válasz
SunMount3r #54609 üzenetére
-
SunMount3r
nagyúr
Sziasztok!
HDD Sentinel-el lehet merevlemez "sebességet" mérni? Ha nem, akkor melyik progit ajánljátok erre? Az lenne a legjobb, ha telepíteni sem kellene.
(Külső winyók olvasás/írás sebességét akarom lemérni, amik egy 2.0-ás USB hub-on keresztül csatlakoznak a notim-hoz. Elsősorban az érdekelne, hogy az USB vezérlőnek és magának a noti-nak az esetleges, időnkénti "belassulásai" mennyire csökkentik a sebességet, hosszabb távú videó steam-elés esetén. Persze a láncban ehhez lesz majd még egy jobb Router és a végén egy média lejátszó, de most ezek nélkül szeretném "kipuhatolni".)
Vagy fogok egy 10Gigás file-t és Total Commander-el átmásolom az egyikről a másikra? Ezzel megkapom a max "áteresztő képességet", aztán összevetem egy átlag BD iso bitsűrűségével és meg is vagyok?
Köszi!
-
válasz
>>>W!nman* #54606 üzenetére
Csinald ugy, hogy nyugodt legy!
Volt itt rola szo, hogy jobban toredezik, ezt en nem tudom megerositeni, nem foglalkozom ilyesmivel regota. En csak a rendszernek szoktam levalasztani helyet, a tobbi minden vinyo marad egyben. De hat ha neked tobb particio kell, akkor amugy is mindegy.
-
>>>W!nman*
tag
Gyorsformázással esetleges írási probléma nem derülne ki, míg "valós" formázásnál igen. -ezért gondoltam, hogy érdemes lenne egyből egy végigírással kezdeni.
Miért jobb, ha egyben hagyom?
Használat tekintetében para, ha egyben hagyom és mondjuk 1TB felé megyek... Ha formázni kellene valami miatt, esélytelen lenne adatot mentenem (jelenlegi vinyóimmal)... 2-3 partíción gondolkodtam épp ezért. Igaz, miért kellene formázni...
-
válasz
>>>W!nman* #54604 üzenetére
Sima gyorsformazas. Ha nem feltetlen szukseges, hagyd egyben. En particionalas utan szoktam amugy.
-
válasz
xPraetoriaNx #54600 üzenetére
Maga a vinyo ugyanaz benne, csak valami dobozos verzio csavarokkal es utmutatoval: [link]
Mas fajta merevlemezt nem takarhat az elnevezes, mivel csak 20PURX letezik. 4TB-nal mar van 40PURX es 4NPURX.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Új 12 és 14 TB-os merevlemezek jönnek az év végére a Toshibától
- Hír 2020-tól gyorsan nőhet a Seagate HDD-k tárkapacitása
- Hír 14 és 15 TB-os merevlemezeket mutatott be a Western Digital
- Hír Nagy kapacitású héliumos Seagate merevlemezek érkeztek
- Hír Drasztikusan növeli az adatátvitel tempót konvencionális HDD-iben a Seagate
- Hír Alig van eltérés a HDD-k között a Backblaze megbízhatósági statisztikájában
- Hír Megérkeztek a Western Digital 10 és 12 TB-os Purple merevlemezei
- Hír Itt a Western Digital 14 TB-os PMR HDD-je
- Hír Hatékonyabb notebookokba szánt HDD-t mutatott be a Toshiba
- Hír Hagyományos irányt követő modellekkel frissíti vállalati HDD-it a HGST
- Hír Új technikával gyorsítaná a merevlemezek működését a Seagate
- Hír Seagate SkyHawk AI merevlemezek mesterséges intelligenciához
- Hír Egy év múlva érkezik a Seagate 20 TB-os HDD-je – HAMR technológiával
- Hír 40 TB-os HDD-ket ígér a Western Digital MAMR technológiája
- Hír Elsőként mutatott be 14 TB-os merevlemezt a HGST
- Hír 12 TB-os HDD-vel bővült WD Gold sorozat
- Hír Olcsó és gyors 8 TB-os merevlemezt hozott a Toshiba
- Hír Új HDD-családdal támadja az adatközpontokat a Western Digital
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Diablo IV
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Kingston NV3 1TB (SNV3S/1000G)
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest