Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Monitor állvány
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz
Zalaymate #27649 üzenetére
Akkor vedd azt, én akkor is his-t vennék . Gainward-nak voltak gondjai az elején, engem nem győzött meg . A gyári tuningnak meg ált elég jól megkérik az árát . Ami kimaradt, volt his-em az csndes, gainwardom nem volt . Egyébként nézz teszteket, ott lehet a legjobban összehasonlítani .
Mod bmwsan : 36 körül van sapphire vapor-x, azt is dicsérik és nem kell variálni .
-
bmwsan
senior tag
válasz
Zalaymate #27649 üzenetére
Azért venne HIS-t mert az nagyobb név és jobb hűtése van... tehát tudod húzni....
HA viszont nincs kedved szenvedni a tuninggal akkor én pedig a Golden Sample-t venném...
3. lehetőség pedig egy Sapphire HD4850
valamilyen komolyabb 10-11K-s hűtővel ezzel viszont szerelgetni kell...Esetleg egy ilyennel
Twin Turbo
vagy egy ilyennel
S1 rev. 2 erre azonban kell egy 12cm vagy két kisebb ventilátor
Aktív témák
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 CM HOSSZÚ, 1,8 KG !!!
- SAPPHIRE RX 6900 XT 16GB GDDR6 TOXIC OC Eladó!
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- PNY - Founders - Referencia hűtéssel - GTX 780 TI - Korának leggyorsabbja - Gyűjtőknek is
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07.
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 7 CPU-k
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest