Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnénk megkérni minden kedves fórumozót, aki videókártya ajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
(mellé)beszélgetést itt kéretik megtenni: VGA kibeszélő offtopik
Köszönjük.[ Módosította: koncsik ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
Kakukktojás2
üzenetére
Akkor most már csak azt nem értem, miért kértél 32bit drivert

Hovatovább, milyen Phenom? Lemaradt egy szám..ha 920as, abból 125/140W verzió is van..onnantól meg ne csodálkozz. Mondjuk nem fagyásként jelentkezik a hiba általában ilyenkor, hanem lekapcsolt a táp védelme

-
Speed®
titán
válasz
Kakukktojás2
üzenetére
Ha CX400, az 360at tud 12Von..lehet, hogy elfogy
Mi van még a gépben? -
haypro
senior tag
válasz
Kakukktojás2
üzenetére
Hát egészséges driver mellett, megfelelő CPU-val meghatjva 100% loadon nagyon kevés mellé a táp. Csak a kártya 300W-ot eszik.
Pontosan milyen konfigod van? Mekkora felbontás? -
Kakukktojás2
aktív tag
Dead Island is úgyanúgy járt, akkkor új tápot is kell vennem

-
Speed®
titán
válasz
bladegery
üzenetére
Amit linkeltél, referencia/jó az ár is..de üvölt, mint állat. Evvan..300W nem játék.
Hasonló kialakításban viszont a ref. GTX780 jóval csendesebb. Viszont drága :S
Ha ~60 körül nézelődsz, keress ref. 4GBos 680akra, mintha lett volna pár darab.Kakukktojás2
CDről..ne viccelj, valami ősrégi verzió lehet. Told fel a hivatalos legfrissebbet
Ha azzal is gond van, a káryával/géppel lesz gond..tápellátás rész rendben van? -
bladegery
senior tag
válasz
Speed®
üzenetére
A nonref = nem referencia modell?
Apron talaltam 73-ert
Jo ar erte? -
bladegery
senior tag
válasz
haypro
üzenetére
Az megnyugtato, az i5-ok azert olcsobbak.
a tap, ez a tipus. -
regener
veterán
válasz
Kakukktojás2
üzenetére
Mi volt velük a gond? A legfrissebb 14.4 is támogatja még.
-
Speed®
titán
válasz
Kakukktojás2
üzenetére
[link]: Hivatalos AMD oldalon a legfrissebb Amúgy mennyi RAM van a gépben? 64bites OS illene, ha már 2GBot elvisz a megcímezhető 4GBból 32biten a VGA

-
-
haypro
senior tag
válasz
Kakukktojás2
üzenetére
amd.com
-
Kakukktojás2
aktív tag
sziasztok, lenne egy kérdésem, tudtok véleten olyan oldalt adni ahol lehet szedni ati radeon 5970 es drivert win7 re, 32 bites kellene, amiket én szedtem egy sem jó

-
Azt elfelejtettem leírni hogy most egy HD 7730 2GB van a gépben ezt megéri lecserélni pl egy HD 7850-re és jövőre venni egy jó erőset? (gondolok itt majd r9 280x-re vagy újszériás GTX-re)
Köszönöm

Üdv.
-
Sziasztok!
Új gép vásárlása előtt állok és kérdésem hogy melyik Videokártyát ajánljátok nekem?
A tervezett konfig:
Processzor: Intel Core i5-4590
Alaplap: MSI H97M-E35
Memória: Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury kék
HDD: Seagate Barracuda 3TB 7200rpm 64MB
Videókártya:?
Ház: Cooler Master Silencio 352
Billentyűzet: Modecom MC-9006
Tápegység: FSP 500W HEXA+Monitorom: 1920*1080
a gépet játékra használnám és azt tervezem hogy egyenlőre egy gyengébb vga-t rakok bele és majd jövőre veszek egy erősebbet.
2 kártyát néztem ki: Sapphire R7 260X vagy MSI GTX750 szerintetek melyik lenne jobb?
Ha valaki tud ebbe a 30k-s árba (+-1-2k) egy jobb vga-t akkor írja le nekem
Ha van rá min 1 év gari akkor HASZNÁLT is jöhet
Előre is köszönöm

Üdv.
-
Speed®
titán
válasz
bladegery
üzenetére
R9-280X ugyanez átnevezve, nV oldalon GTX680/770 a konkurens, csak kevesebb VRAMmal. Persze 3x1080phez mindegyik kevés lesz nagyjából, ha ez a terved, oda R9-290/GTX780 a belépő. Használtan egyébként 7970ért sok a 60k, inkább egy jobb 280X sok garival, ami ajánlott. Hiába ugyanaz kvázi, utóbbiból ugye több a friss hús. További gondjaid azzal lesznek, ha pl. R9-290et szerzel nonref kivitelben, hogy szétfűti a kis házat..zsebbenyúlós lesz a project ilyen igényekkel :S
-
bladegery
senior tag
Akkor felteszem mashogy:
kineztem 60 korul egy hd 7970-et apron.
melyik kartyakkal merheto ossze a fent emlitett? -
Hubba12
senior tag
Sziasztok szeretném meg kérdezni Egy Intel Pentium E6600 3450 mhz-en járatom 2 magos mennyire lenne proci limites egy GTX560 ti mellet?
-
Grave_444
nagyúr
válasz
_-ORANGE-_
üzenetére
Ne tévesszen meg a Cooler Master, az csak 360W-ot tud 12V-on.

Az FSP Hexa 400+ viszont 384W-ot, tehát még erősebb és minőségibb is.

-
petyajoe
csendes tag
Egy ilyen megfelelne vagy bőven elég egy gyengébb is
Cooler Master Elite Power 500W CM-RS500-PSAPJ3-IT -
petyajoe
csendes tag
Hát még egy táp beleférne nem annyi a keret mint amit a videó kártyára szántam csak azért jön az iskola időszak ami elég költséges

-
petyajoe
csendes tag
Sziasztok a segítségeteket kérném

Eljött az ideje(van egy kis spórolt pénzem), hogy videó kártyát vegyek
Tehét a konfigom:
Táp M-Tech KOB AP4420XA 420W
Alap: MSI H61M-P20 (G3)
CPU:Intel Celeron G530 2,40GHz (2magos)
Memória: Patriot 4GB DDr3 1333MHz PSD34G133381
Integrált videókártyám:Intel HD Graphics 1696MB elvileg a memóriája bár ezt a részét nem igazán értem
A monitorom felbontása 1280x1024 az ajánlott a gépen
Mellesleg a célom az ilyen közép kategóriás játékok pl:Assassin's Creed 3 futtatása nem teljesen lebutítva
Amúgy egy kis fejtágítást is szívesen fogadok
és 16-18ezer forintot szánnék rá.
Előre is köszi a válaszotok
-
kristof_
tag
Sziasztok.
Egy Intel core I5 4590-es proci mellé egy NVIDIA GeForce GTX 750Ti mire lehet elég? Játékokat, hogy bírná a videókártya? Próbálnék spórolni, és nincs kedvem 60k-t fizetni egy kártyáért most. Pl egy Skyrim, GTA 4-et bírna? -
bladegery
senior tag
Hi!
Uj gep vasarlasa elott allok igy videokartyara is szuksegem lesz.
Ami van:
bitfenix prodigy haz, 650w chieftec tap.
Olyan kartyat szeretnek ami belefer a hazba es kiszolgalja az igenyeimet a kovetkezo 2-3 evben.
Egyenlore 2 full hd monitor van, de tervezek harmadikat is beszerezni, ezeket kellene meghajtania egy i5-i7 mellett(ez a resze meg nincs meg). Jatekra kell foleg.
A gepem 24/7-ben fut, es a tapom 650 wattos, ugyhogy en amd kartyakban gondolkodtam, mert ugy hallottam kevesebbet esznek mint az nvidiak.
Mikor utlojara vettem gepet, kb. 2 eve jobban beleastam magam az aktualis ahrdverekbe, de most nagyon nem vagyok otthon az ujabb kartyakban.
Hasznaltan szeretnem vasarolni.
Apron lattam 7970-eket 60 korul. Mit szoltok hozza? Mit ajanlotok helyette?
Kosz. -
Mobildeck
tag
válasz
haypro
üzenetére
köszi szépen a választ, most a 7750 és a r7 250 között gondolkodom,
vagy a sapphire 1 gigás változata, vagy a gigabyte 2 gigás változata az r7-esből, vagy egy sapphire 7750 2 gigás, árban ezek egyformák kbhűtés (és egyébként minden) szempontból ezek közül melyik lehet a legjobb?
-
zimi1991
aktív tag
Sziasztok!
Szervízesek ha vagytok ti milyen márkát ajánlotok vgában ami kevesebb szer fordul meg garanciába? -
Jó estét, Urak!
Milyen videókártyát érdemes venni Catia tervezéshez? Nem szereti a Radeont (az van most nekem) a Catia program, mindig kilépett a program...
660 Ti vagy 750 Ti közül melyiket érdemes venni?
Ahogy beleolvastam itt, hogy nem ajánlatos a Gigabyte gyártó által gyártott videókártya...
Előre is köszönöm a választ!
Üdv!

-
Erwinke
aktív tag
válasz
drlovi
üzenetére
Nem igazán szeretnék használtan venni, mert még menni fog pár évig szerintem ez a gép. a GT240 es 3 év után adta meg magát. A keret nem igazán számit, mert ehhez a konfihoz nem lehet venni valami hű de mit tudjam én miket. Néztem a r7 260x-t 30k -ért. De irta az előtted levő, h r7 250 untig elég akkor valószinű lesz olyan. Vagy abban az árkategóriában valami.
-
Hubba12
senior tag
Tudnátok nekem GTX 460 és 560 árkategóriás kártyát mondani? Ezekkel a kártyákkal legyen lehetőleg egy erős vagy erősebb 20 ezer alatt kéne vagy 20 ért. Most ez a max-rá sajnos. Köszönöm.
-
nadasilva
csendes tag
válasz
Grave_444
üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat.A kicsivel több még talán belefér...
Milyen gyártótól érdemes nézni és melyik kiszerelését a r9 270-nek?
Ez tényleg annyival jobb az Nvidia-tól? Lehet, régi "beidegződéseim" vannak, de az AMD az sose hangzott jól:-)) Nyugodtan belevághatok most? -
-
nadasilva
csendes tag
Sziasztok,
Segítséget kérek S.O.S! A kislányom gépébe ( pont 3 éves múlt...) tönkrement a VGA, és nem vagyok most képben: A konfig a következő:
GB GA-X58-USB3
Intel Core I7-930 2800Mhz LGA1366 8MB
APACHER 3GB DDR3 1866Mhz Kit(Giant II, CL9)
Chieftec A-80 CTG-600-80P 600W
és a tönkrement vga:
GB GTX470 1280MB volt.Ezt kellene pótolni, mert min. 45 ezres javítást mondott a szervíz.
Asus GTX 750 TI OC-t nézegettem, de 40 egynéhány ezerért lehet van jobb is.
Vagy elég ebbe a gépbe egy "olcsóbb" is? Mert az alaplap még csak PCI-E 2.0-ás.Előre is köszi, ma rendelnem kellene, megöl a kislányom :-((
Jól szeretnék dönteni. -
dolbyman
tag
Sziasztok!
Odáig jutottam, hogy ez a kettő maradt a rostán, az Asus 40600, a giga 36000.
Tuning nem lesz, csak játék. melyiket ajánlanátok, és miért, megéri azt a plusz cc 50 ropit az asus?
GIGABYTE GV-R726XOC-2GD R7 260X 2GB GDDR5 PCIE
Asus R7 265 2GB DDR5 R7265-DC2-2GD5
előre is köszönöm.üdv, bandi
UI, köszönöm az egyébb ötleteket, de maradnék e kettő valamelyikénél.
-
Erwinke
aktív tag
válasz
anderledani
üzenetére
Az mind szép és jó. De bedobta a törölközőt és kell másik kártya.
És ha már lehet venni hozzá jobb kártyát akkor inkább veszek valamivel jobb kártyát amit még elbir a rendszer. -
Erwinke
aktív tag
Sziasztok! Milyen VGA-t ajánlotok ehhez a konfihoz?
Alaplap: Asrock N68S-UCC
Ram: DRR2 2x2GB
CPU: AMD Phenom 8650 Triple - Core Processzor 2,3GHz
Monitor: http://www.cnet.com/products/acer-al1917-abm-lcd-monitor-19/specs/
Eddig egy GT240-es volt. De bekrepált. Jó volna valami olyasmi ami legalább a Sims 2-t v akár a 3-at elvinné, ha esetleg az ilyen konfival lehetséges. Tápot is kell cserélnem de az valószinű egy Fortron Raider 550 lesz.Előre is köszönöm!
-
bunygyi
tag
Sziasztok.
FULL HD filmnézéshez, G1850 mellé kell videókártya?
-
válasz
anderledani
üzenetére
Rendben, és még annyit, hogy hány gigás verzióban érdemes?
-
Sziasztok! Haverom szeretne venni új kártyát a gépébe, az áldozat egy GTX650-es lenne. Az 1 vagy a 2 gigás változat a jobb választás ? Esetleg a Ti változat érné meg jobban ?
Köszönöm !
-
rudii
tag
válasz
regener
üzenetére
Amit néztem sajnos elvitték és itt lenne amiben kikérném véleményed(etek). Feltettem egy keresés hirdetést. [link] Majd nemsokkal jött is egy levél. [link] Pont tegnap olvastam, hogy vannak akik erre utaznak keresés témában rádírnak jó ajánlattal aztán várhatod csomag. Lehet én lihegem túl a dolgot csak akkor már rákérdezek. Új ára 142 körül van itt meg 107ért dobnák. : O
-
Mirman
őstag
Üdv , megkérdezem itt mert a beárazós topikban csak pár naponta válaszolnak. Mennyit érhet egy MSI R9 270X HAWK ami 2017 márciusig garis PCX-ben ? Bocs az offért.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen egeret válasszak?
- Vivo Y600 Pro: 10 200 mAh-s akkumulátor és Dimensity 7300e
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Kés topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Építő/felújító topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

esetleg crysis 3 még menne rajta?

Meggyi001