- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy Note 3 - fókuszban a szolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Sziasztok, a következő SSD kérdés kicsit kívül esik a topik általános felhasználási körén így az összefoglalót és az alap kérdéseket se nagyon tudom segítségül venni.
Otthoni biztonsági kamera rendszerbe milyen SSD-t ajánlotok felvételek rögzítésére?
A HDD azért nem játszik így első körben, mert a nappali szekrény tetejére van telepítve az eszköz (ne kérdezd miért, nem saját nem tudom vezeték meg semmi ráhagyás nincs, átkábelezni rémálom lenne), így a zajtalan működés fontos szempont lenne.Válaszokat, tanácsokat előre is köszönöm.
-
D.Orion
veterán
válasz Intel fan11 #38536 üzenetére
Annak aki nem ért hozzá annak mindegy. 2hónapja jöttem eme topikba először, mert 512GB-os SSD-t kerestem. Sikerült is találnom ill. ajánlottak egy jót. Az eltelt időben rengeteget olvasgattam SSD témában és már kezdem érteni mit miért ajánlanak ill. miért nem. Kezdésnek első hsz, utána google rengeteget segít. Persze angol nyelven sokkal több infó érhető el.
-
D.Orion
veterán
válasz Kolondrum #38516 üzenetére
Bizonyára egy OEM gyárban készült átmatricázott termék, nem saját fejlesztés. Ettől még lehet jó, de bizonytalan bármit is írni róla.
Bonfire: Ez mind a 120GB-os SSD-ről fog futni az oprendszer mellett és nem foglal még 100GB-t sem összesen??? Ha ez több, mint hobby, akkor én biztos 5év garival vennék SSD-t. Tipust nem ajánlok, mert én is csak vendég vagyok a témában. Talán ADATA SP9xx/SX9xx vagy Kingstone KC400.
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz PitkyePadvan #38380 üzenetére
MSI B150 Mortar alaplapba csak Wi-fi modult lehet tenni a slotba. Gyártó weboldalán zárójelben kisbetűvel a speci fül alatt olvasható. Ugyanúgy semmirevaló slot, mint a Sata-Express az alaplapon. Marad a normál Sata3-mas SSD. Nekem is ilyen lapom van.
-
D.Orion
veterán
-
D.Orion
veterán
válasz castiels #38322 üzenetére
Igazából ki tudja, hogy ez a
"A NAND chipek érdekessége, hogy azok válogatott darabok, így strapabíróbbak, ezzel pedig legalább 3000 programozási ciklust képesek elviselni. Szintén nem mindennapi a pSLC Cache jelenléte, mely gyakorlatilag annyit tesz, hogy a chipek egy kis részét SLC módba konfigurálták, és ennek előnye leginkább a tempósabb írásban mutatkozik meg."
SX930 előnye valójában ad-e valami pluszt, vagy csak marketing bullshit. -
D.Orion
veterán
Hello,
összedobtam egy új gépet magamnak és eldöntöttem, hogy váltok SSD-re. Régóta olvasom a topikot és ph-n az SSD teszteket/híreket. Nagyjából képben is vagyok, de némi plusz megerősítés/információ mindig jól jön.
Vajon a Samsung 850 EVO kell nekem, vagy beérhetem egy olcsóbb HyperX Savage tipussal, esetleg mással?1. Mennyi az a maximum ár amennyit szánsz rá?
55.000Ft2. Mekkora SSD-re van szükség?
512GB max. ami ebből az árból kijön, de 480GB is elég biztosan.3. Asztali gép vagy laptop, SATA3 vagy mSata vagy M.2 a csatlakozó?
Asztali gép, Sata3. Az alaplapon van mutatóba Sata Express és M.2 2230 is, de említésre se méltóak most.
4. Pontosan milyen alaplappal lesz használva az SSD?
MSI B150M Mortal5. Hány év garanciával rendelkezzen az SSD?
3év a minimum6. Átlagos, vagy professzionális felhasználásra kell-e az SSD?
Oprendszer + Játék és online stream
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- ROG HYPER M.2 Card + 2x1 TB Samsung SSD
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest