- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
-
Mobilarena
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
sziasztok,
jó ötlet játékokat SSD-ről futtatni? kizárólag erre a célre keresek egy kis(ebb) méretű meghajtót és SSD-t is számításba vettem (ennek a mérete és az ára is tetszik: [link])
-
Johnny Cage
addikt
Sziasztok,
KINGSTON V300 64GB SSD-m egyik pillanatról a másikra azonnali meghibásodást mutat HDsentinel-ben és az oprendszer is jelzi. Mit ajánlotok helyette? Asztali gép, a méret megfelel, a tartalmát egy az egyben visszaraknám. Viszont az élettartam az számomra nem elfogadható. (kb. 2 éves)
-
Johnny Cage
addikt
üdv. ez a keret ok? http://www.pcx.hu/termek/delock-18105-ssd-beepito-keret-36-ho-gar--69137
vagy igazából mindegy milyen..
más: ez a leírás korrekt migráláshoz?
[ Szerkesztve ]
-
Johnny Cage
addikt
sziasztok.
1. Mennyi az a minimum/maximum ár amennyit szánsz rá?
nem tudom mennyi lenne az ésszerű.. egy megbízható ssd-t akarok, de csak akkor, ha látványosan gyorsít a rendszeremen, válaszidő, alkalmazás indítás, boot-time stb. tekintetében. olyan 10-15e Ft-ra gondoltam felső hangon.2. Mekkora SSD-re van szükség?
a rendszerpartícióm pillanatnyilag 15GB-os és remekül el van rajta a rendszer. ennél sokkal nagyobb nem is kéne.3. Milyen operációs rendszerhez lesz az SSD?
win7 home premium 32bit4. Asztali gép vagy laptop, IDE, SATAII , SATA3 vagy mSata a csatlakozó?
asztali / SATAII5. Pontosan milyen alaplappal lesz használva az SSD?
Gigabyte GA-EP45-DS46. Szükség van-e feltétlenül beépítő keretre és egyéb kellékekre az SSD-hez?
a házam régi, nincs benne SSD-keret, úgyhogy gondolom igen. köszönöm a válaszokat előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről