- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- A karcsúság ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor vitéz
tag
Nekem eddig (kopp-kopp) nincs különösebb gondom a D-Link-kel. Reset is működik. Igaz tegnap pár órát eltöltem vele, mivel egy hosszabbítóra van dugva a tápja az adsl modem tápjával, és ezt a hosszabítót vki napközben kihúzta, aztán meg visszadugta. Én meg este nem értettem mitől nincs net.. (mert ugye nem mindegy milyen sorrandben vannak bekeapcsolva). Érdekes, hogy utána már, hiába kapcsoltam be mindent a helyes sorrendben, a router annyira megkeveredett, hogy csak reset után volt újra net! Még érdekesebb hogy a honlapokat név és ip cím szerint is meg tudtam pingelni, viszont a böngészőben nem töltődtek be! Na mindegy (végül egy óra után hallgattam a barátnőmre
) és egy reset megoldotta dolgot. Ja amúgy ennél a routernél a reset gombot nem olyan könnyű elérni. Egy sima golyós tollal nem sikerült, csak egy rotringceruza hegyével, ami beért a gombig. Lehet, hogy talán c800 esetében is ez lehetett a gond...
-
Gábor vitéz
tag
Na megvan a D-Link 604-es router! Megy róla a net is szépen! A tűzfalat viszont még nem aktiváltam. De ha megteszem akkor hogy fog viselkedni 3 gép esetén? Az első géppel beállított szabályok lesznek érvényesek az összes gépre, vagy minden gépen egyedi szabályokat lehet megadni? Az utóbbi lenne jó nekünk!
-
Gábor vitéz
tag
Köszi a gyors válaszokat!
-
Gábor vitéz
tag
Sziasztok!
A kérdés adott! Tűzfalas, 4 portos router kellene 10K alatt! Melyik a legjobb ebben a kategóriában? (ADSL lenne 3 felé osztva rajta)
[ Módosította: Kalandor ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fotók, videók mobillal
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sorozatok
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- KINGSTON Fury Beast Black DDR4 64 GB (2x32 GB) eladó, GARANCIA! // KF436C18BBK2/64
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest