- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dany1710
csendes tag
válasz
Gábor vitéz #1 üzenetére
Nekém t-link vezeték nélküli van és a ház minden részére nem igazán jut el.
-
frankie!
őstag
válasz
Gábor vitéz #1 üzenetére
Sziasztok! Ugyanilyent keresek, csak 8 portosban. Tp-linkt találtam nagyon jó áron (bőven 10k alatt). Szerintetek érdemes ilyet venni?
Még a sávszélesség korlátozás lett volna érdekes, de úgy hallottam, hogy ez jóval drágább kategóriában szolgáltatás csak. Esetleg érdekelt volna hogy Gbites legyen...az ilyenek mennyitől kezdődnek? Nem is találtam egy ilyet sem, ami támogatná... -
Tomib
csendes tag
válasz
Gábor vitéz #1 üzenetére
Sziasztok megint.
A korábban említett két router (wrt160n és a wrt54gl) mellett most érdeklődnék a D-link DIR-635 jelzésű router felől is ami azért fogott meg, mert --> 11!! <-- év garancia van rá.
Megbízható ez a router? -
c800
tag
válasz
Gábor vitéz #49 üzenetére
Kösz az oktatást, de veled ellentétben alapesetben egy kihajtogatott gemkapoccsal kezdtem, utána egy tűvel - nyilvánvalóan látszik, hogy egy golyóstoll hegye túl vastag lenne. Továbbá azt is érzékelni tudom, hogy egy gomb be van-e nyomva vagy sem...
-
ZahuL
tag
válasz
Gábor vitéz #21 üzenetére
Minden kiosztott ip vel ugyan ugy viselkedik a tuzfal, de vannak kivételek, lehet portokat nyitni megadott ipkre. ez az upnp v port fordwarding.
-
Notes
senior tag
válasz
Gábor vitéz #21 üzenetére
A tűzfal lapból megy, neked kell külön portokat nyitni (néhány port default nyitva van pl. html, ftp). Aztán lehet játszadozni a firewall rules-szal. Szerintem alaposan rágd át a használati útmutatót.
-
_Hunter_
őstag
válasz
Gábor vitéz #1 üzenetére
D-Link Di-604
Én is ilyet vettem. Jelenleg két asztali és egy laptop megy rajta hibátlanul. 8,5K bruttó Pesten. Szerintem ez lenni jó vétel ahogy előttem is írták. -
Szeke
senior tag
válasz
Gábor vitéz #1 üzenetére
10k alatti kategóriában akármelyiket megveheted, lényegi különbség nem lesz köztük. Netmegosztásra és firewallra mindegyik jó.
Surecom, D-Link, Micronet, stb... -
steve@prhw
őstag
válasz
Gábor vitéz #1 üzenetére
Szvsz D-Link 604. Komoly topicja is van, ott mindent megtalálsz. Ja, és 8.5br HUF (depo).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Napelem
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest