-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
A.Winston #74313 üzenetére
nem én csak bevállaltam azt hogy vettem 4 ASUS router amiből a 4. lett a tuti (AC65P)
és vagyok olyan fasza gyerek hogy megosztom másokkal mit tapasztaltam hogy ne kelljen vissza vinni routert
elég volt nekem kettőt vissza vinni egyet meg eladni hardveraprónkonkrétan van 8hónap tapasztalatom AC66U B1-el, 4-5nap AC58U illetve AC57U és most van AC65P
ja meg pár év TP-Link 1043ND V2.x1000-es nethez ezek közül az AC57U-t meg AC65P-t ajánlom a valódi HWNAT miatt
wifiben utóbbi gyorsabb és komolyabb is de ár/értékben az AC57U bestbuy
én még 23-ért vettem az AC65P-t annyit megért ráfizetni de most 29-30ezer abból inkább két darab AC57U-t vennék
amit biztos nem vennék többet AC66U B1 mert fűt mint a kazán és gigás netes torrentnél 80% felett teker a proci és wifiben is előzi egy fele annyiba kerülű AC57U
remélem tudtam segíteni -
Dragon3000
nagyúr
válasz
A.Winston #74307 üzenetére
Ha a gyors wifi kell, felejtős a belső antenna az olcsóbb készülékeknél, az ac53u-t is érdemes lehet megpróbálni, kevés véleményt találtam róla, de ott nem voltak gondok, csak 2 lan van rajta, lassabb a wifi, mint az 57u-n, firmware szempontjából nem tudom, hogy áll.
Az ac65p gyorsabb wifivel van szerelve, több memória és tárhely van benne, az usb 3.0-ás rajta és több minden állítható a firmware-ben, de ha nem gyárit akarsz használni az 57u a jobb választás egyelőre.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
A.Winston #74305 üzenetére
Igazából arra gondoltam, hogy N-es esetleg AC-s ezek közül is milyen link sebességre képesek AC esetén 433Mb/s vagy 866Mb/s vagy több, N esetén 72Mb/s vagy 150Mb/s.... Vagy ezeknél jobbat szeretnél, mert tervezel a jövőre nézve is. Igazából azért kérdeztem, mert a gyors wifi volt az igény. Az ac57u nem rossz, ha erősebb wifi kellene, akkor ac65p-t ajánlanám, de ha nem használod ki, akkor fölösleges majdnem 10e-rel többet kiadni érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged