- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
love
tag
válasz
uffneked #107296 üzenetére
Nekem mind a kettő V1. Kipróbáltam azt is, hogy a meshen kapcsolódóra vezetéken rákötöttem az asus n18u-t, lassabb,de működik, és stabilabb mint amilyen volt reapeter módban. Gondolom ha rákötnél így egy komolyabb cuccot, akkor még jobb lehetne. Fontos, hogy az easymesh az applikációban nem állítható be, ott csak a onemesh van, de miután a webesen elvégeztem a kettő összekötését, már látom az applikációban is, igaz csak mint infót.
-
woodworm
veterán
válasz
uffneked #107294 üzenetére
Nem minden easymesh eszköz támogatja az ethernet backhault. A tplink esetén ebben a topikban vezetik a listát.
Fontos, hogy a euronics pontosan melyik verziót akciózza, mert a v2 pl. nincs a listában. -
-
válasz
uffneked #54217 üzenetére
100-as nethez már gigabites portokkal rendelkező típus lenne az ajánlott ami nincsen 10k alatt így a jelenlegi Asus-t cserélni kellene mindenképpen.
Az Asus N15U-t már nem érdemes megvenni újonnan mert régi eszköz, helyette az N18U az ajánlott.ha jól tudom, ha van 1 N-es, akkor minden N-es
Mindenki a maga képességei szerint kapcsolódik a hálózathoz így ha van AC kliens eszköz és a router is AC-s akkor tud AC-s módban kapcsolódni.Kérdés, hogy ez a 100-as netnél is lényegesen stabilabb kapcsolatot jelentene-e, vagy csak az 1000-esnél?
Ha nagyon zsúfolt a 2,4 GHz-s sáv akkor minden körülmények között jobb megoldás lehet az 5 GHz használata, függetlenül a sebességtől.Ajánlott típusok 20k-s határral:
Csak 2,4 GHz-s wifi-vel: Asus N18U vagy TP-Link 1043NDv2/v3/v4 (panelos/társasházi környezetben a 2,4 GHz-s sáv telítettsége okán nem annyira ideális)
Dual band wifivel: Asus N56U
AjánlottAC-s eszközök 25-30k-s kategóriában kezdődnek, ajánlottak: Asus AC55U/AC58U, TP-Link Archer C5/C7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest