- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tompika777
senior tag
válasz
FireKeeper #93486 üzenetére
Én is tegnap vettem ki az Easy Boxból a TP AX55-öt, beüzemeltem, és egyenlőre teljes az elégedettség.
WiFi lefedettség-teljesítmény és egyebek abszolút rendben vannak, amire nekem kell arra úgy néz ki tökéletes.
Nekem az AX72 valóban felesleges lett volna, de neked sok sikert a tiédhez! -
Tompika777
senior tag
válasz
FireKeeper #93415 üzenetére
Tudom, hogy már így is ágyúval lövök verébre 😊, de a kérdés az, hogy a 6ezres felárat megéri az AX72?
Meg ugye ott ez a mu-mimo kérdés is, hogy csak lemaradt az AX55 leírásánál, vagy valóban nincs. Amúgy elég érdekes, mert van hogy külföldi oldalakon említik a címsorában. -
Tompika777
senior tag
válasz
FireKeeper #93402 üzenetére
Nos igen,ha így van,akkor az árban szóba jöhető kínálat teteje ez a két TP-Link is,mert most az Emag-nál az 55-ös 30,5 ezer a 72-es meg 36ezer Ft.
Tehát nagyjából az Asusok árkategóriája.
Ha nem lesz javasolva az olcsóbbak közül egyik sem,akkor meg dilemmának itt lesz,hogy Asus vagy TP-Link.Azt látom,hogy ha az elméleti sebességet nézem,akkor az Asus méri a legdrágábban a km/h-át,de meg is éri bármelyik másikkal szemben a felárat,ami van,hogy több mint kétszer annyi forintot jelent a kasszánál?
-
blakey
titán
válasz
FireKeeper #93337 üzenetére
Olyan csatornát használsz, ami zavarhatja a közeli időjárásállomást (radart), emiatt a router "megadja magát" és másik csatornára vált, ez minden router esetében így van. Nem tudom milyen csatornára állítod, de még olyan routerrel (Asus) nem találkoztam, ahol a 36-48-as csatornákon, 80MHz-en ne lett volna meg az 500Mbps. Sajnos a 160MHz is tud "zavaros" lenni, tehát az sem biztos, hogy mindenkinél jó lesz. 2 sávos Asus routereken, általában a 36-48-as csatornákon is bekapcsolható a 160MHz, ha arra lenne szükség, innen biztosan nem vált másik csatornára, valamint ez az a tartomány, amit minden eszköz biztosan fog ismerni és kezelni. A TP-Link nem arról híres, hogy folyamatosan ad ki újabb frissítéseket, inkább újabb verziót ad ki abból a routerből.
-
blakey
titán
válasz
FireKeeper #90890 üzenetére
Igen, a kínai régió erősebb Wifi jelet engedélyez, mint az EU-s.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 3
- Elektromos autók - motorok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mobil flották
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest