- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
butch3r #72325 üzenetére
Vannak olyan routerek amikben alapban benne van a VPN.
Ilyen pl a betterspot
Marketing videó -
hepi62
csendes tag
válasz
butch3r #72327 üzenetére
Szia!
Nekem TP-Link Archer C7 v2 routerem van es gyarilag van benne L2TP es PPTP kliens is. Bar en az en VPN szolgaltatomhoz (IPVanish) csak L2TP-vel tudtam kapcsolodni. Ha jol tudom a v4-es verzioban mar van OpenVPN kliens is bar ebben nem vagyok biztos.
A DD-WRT-t felrakva viszont mar van OpenVPN kapcsolodasi lehetoseg is.
Azt, hogy csak egy vagy tobb eszkozzel csatlakozz VPN-re elvileg a "Policy Based Routing" opcioval lehet beallitani es IP cim alapjan tudod megadni, hogy melyik eszkoz menjen a VPN kapcsolaton. Ehhez a TV-n kell beallitani egy fix IP cimet es azt megadni. Ezt meg nem probaltam. -
Core2duo6600
veterán
válasz
butch3r #72325 üzenetére
Ezeket támogatja:
IKEv2
OpenVPN
L2TP/IPSec
PPTPhttps://www.safervpn.com/vpn-protocols
Na akkor egy olyan router kell neked ami ezek valamelyikével képes felcsatlakózni, tehát a routerben kell vpn kliensnek lennie.
Ez riktkább mint azok amikben vpn server van, mert az a tipikus helyzet, hogy távolról akarod a saját hálót elérni.
A kérdés így mely routerek azok amelyek következő vpn protokollokat ismerik kliensként:
IKEv2
OpenVPN
L2TP/IPSec
PPTP -
Core2duo6600
veterán
válasz
butch3r #72322 üzenetére
Na tisztul a kép, a TV ezekszerint nem rendelkezik beépített vpn klienssel.
Hát a Mikrotik eszközökkel biztosan meg lehet csinálni, csak melózni, és szívni kell hozzá, vagy megfizetni aki beállítja.
Azért jó lenne tudni, hogy milyen fajta vpn hez kell kapcsolódni? , mert ha az adott router nem tudja, akkor nem fog menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest