- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titmouse09
aktív tag
válasz
bandeevw #42687 üzenetére
Én örülök, hogy tudtam segíteni!
Egyébként én még nem rohannák vissza azonnal vele reggel, mint írta előttem a kolléga meg kellene nézni mi a helyzet a többi csatornán. Aztán, ha nem lehet többet kihozni belőle, akkor én egy ilyenre cserélném. De ha valaki tud ajánlani jól bevált ilyen eszközt, akkor ez csak egy ötlet volt.(#42679) MasterMark
Igazából egy pár centiméter távolság érdemes ha van, de annál fontosabb, hogy milyen szögben állnak, hogy a fáziseltolódást ki tudják küszöbölni. (Bár nem vagyok nagy mimo szakértő, azért tanultunk róla valamicskét)
-
Titmouse09
aktív tag
válasz
bandeevw #42662 üzenetére
Hány MHz-es csatornát használsz? Ha átállítod 40MHz-es szélességűre elvileg akkor sikerülhet kihoznod belőle a 300Mbps-t.
Az adaptered által támogatott legjobb modulációs eljárás ugyanis a 64-QAM, aminek az itt látható táblázat 15. sora szerint jellemző sebessége a 144,4 Mbps 2 antenna esetén 20MHz-es csatorna használata mellett.
Egy próbát megér.Egyébként egy ilyen kis eszköz a túl közel lévő antennák miatt nem tudja kihasználni a MIMO-t teljesen, érdemes külső antennásat venni, ha fontos a sebesség.
-
Multibit
nagyúr
válasz
bandeevw #42617 üzenetére
Nem kell kitalálnod, csak el kell olvasni
Mint mindig, most is a Gugli a barátod: Asus RT-AC55U, Asus RT-AC56U -
válasz
bandeevw #42604 üzenetére
A 65 Mbps-s link sebesség egyértelműen N-es kapcsolatra utal, ha nem az lenne akkor max 54 Mbps-t írna ki.
20k-s határral a következő típusok ajánlottak: ha nem kell az 5 GHz-s wifi akkor Asus N18U vagy TP-Link 1043NDv2; ha kell az 5 GHz-s wifi akkor Asus N56U, TP-Link 3600/4300.
Érdemes gondolkodni AC eszközben, ha így teszel akkor Asus AC55U/AC56U, TP-Link Archer C5/C7 ami kezdetnek szó jöhet. -
jeni
félisten
válasz
bandeevw #42604 üzenetére
Asus X54C ez alapján simán megtudod oldani. kb 3-4000 Ft egy ilyen modul ,rosszabb esetben marad a géped G-s wifis.
egyébként az a gyanúm,hogy az is N-s wifis adapter
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Goddess of Victory:Nikke
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest