- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
exlepra #51318 üzenetére
Ajánlott eszközök 20k-s határral:
Csak 2,4 GHz-s wifi-vel: Asus N18U vagy TP-Link 1043NDv2/v3
Dual band wifivel: Asus N56U, TP-Link 3600/4300 (erősen kifutó modellek)
20k felett: Asus N66U/AC55U/AC56U/AC66U/AC68U/AC87U (az N66U és az AC66U régebbi típusok gyengébb hardverrel mint a többiek), TP-Link Archer C5/C7/C8/C9 -
Davcy
tag
válasz
exlepra #51318 üzenetére
Szia!
Nálunk is két szintes családi ház van, szerintem egy routerrel nem tudod mindenhol lefedni a két szintet teljesen. Nálunk pl. a fürdőkádban már igen csak szakadozik az adás
. Ha leírod, hogy mennyit szánnál az egész projektre, + milyen más extra dolgokat szeretnél, akkor gondolom jobban tudnának segíteni a prohardveres szakértők!
Bocs... annyit még hozzátennék, hogy nekem ilyen van: TP-LINK TL-WDR4300. Hellyel-közzel megvagyok vele elégedve. A firmware frissítésen kívül kb. nem csináltam vele semmit, ami lehet, hogy hiba, de nem volt nagyon kedvem utánaolvasgatni/szöszölni vele. Lehet ezért, ritkán ledobja a telefont, ha már a ház másik sarkán vagyok. Kb. az ablakban van a 2.-on, a kertben 5m-re még van jel, utána annyi. Az alsó szinten csak az átellenes szobákban nem találok rajta jelet.
Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest