Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Yettel topik
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
caris1
tag
Asus RT-N18U-n gyári firmware-rel használtam telekomos USB-s sticket minden gond nélkül pár hétig. Ha jól emlékszem Magyarország nem volt a listában, de a default paraméterekkel működött, csak a PIN kódott kellett egyszer megadni. A stick pontos típusát este megnézem neked.
-
A kinézett router weboldalán kell megnézni, hogy kompatibilis-e az adott stick a router-rel.
3G / 4G mobilnet megosztásra alkalmas routerek -
farkas-j
őstag
Ahogy az előttem Krealon is írta, 20 alatt nem fog az ismerősöd az elvárásainak megfelelőt kapni. A telefon valóban megoldás lehet, ha olcsón kifog egy megfelelő típust, de tartok tőle ez is bőven 20 felett lesz. Én speciel erre a célra egy HUAWEI CPE B593-as routert használok, eddig megelégedéssel. Ez is inkább 30-40-es kategória. Esetleg nézzetek körül a használt routerek között.
Még egy ötlet. Kell keresni egy olyan routert, ami tud USB-s 4G-s sticket fogadni, és ahhoz keresni egy megfelelő sticket. Kollégám így oldotta meg kb.15eFt-ból. A routert boltba vette, a sticket a Vaterán.
A TP-Link olcsóbb eszközeiből a TL-MR3220 vagy inkább a TL-MR-3420-at ajánlanám. Meg kell nézni milyen stickeket támogat, és azok kaphatók e valahol. -
-
Eske
csendes tag
Sziasztok!
Szintén routert szeretnék venni, ami csak arra kell, hogy ne kelljen mindíg a szobában ülnöm a laptoppal, hanem pl a kertben, vagy az ágyban is lehessen netezni. Abszolút kezdő vagyok annak eldöntésében, hogy mi kell nekem.
A laptopom wlanos, elméletileg majd veszi a rádiójelet. Azt sem tudom eldönteni, hogy megfelel egy 7-9 ezer FT-os, vagy jobb egy drágábbat venni, és hogy kell-e a tűzfalas, vagy anélüli is jó, egyáltalán milyen paramétereket kell figyelembe venni? Kb 20 méteren belül kelleneműködnie, de emelet is van egy kis vasbetonnal kombinálva.Ha valaki tudna segíteni,az nagyon jó lenne.
Üdv, és előreis köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Fellélegezhet a tech szektor a Trump-Xi egyeztetés után
- További aktív témák...
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Asztali PC , R5 8400F , 1660 super , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A laptopom wlanos, elméletileg majd veszi a rádiójelet. Azt sem tudom eldönteni, hogy megfelel egy 7-9 ezer FT-os, vagy jobb egy drágábbat venni, és hogy kell-e a tűzfalas, vagy anélüli is jó, egyáltalán milyen paramétereket kell figyelembe venni? Kb 20 méteren belül kelleneműködnie, de emelet is van egy kis vasbetonnal kombinálva.Ha valaki tudna segíteni,az nagyon jó lenne.
Gubek-Einste
Dr.NX