Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Nem semmi: két Nothing kapott egy nagy frissítést
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azie
őstag
válasz
Northlorien
üzenetére
ezt tuti nekem?
én azt írtam, hogy a gyakran használt normális routerek jó eséllyel érintettek (mert onnan lehet jól lopni), a tucat hulladékok meg olcsójános bemegyaboltbamegveszialegolcsóbbat - na itt nem lehet nagy adatot lopni. - a másik véglet pedig ahonnan lehetne, de már nagyon specifikusan kéne hekkelnipersze ha ilyen érzékeny helyen dolgozol és fontosak az adataid, akkor rád van bízva mit veszel. én meg fogom venni az asust. főleg nem ér meg +50k-t otthoni használatra az rt2600, már az ac66ub1 is picit overkill, de ezt még benyelem a teljesítmény érdekében

+amúgy köszi az infót.

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én azt írtam, hogy a gyakran használt normális routerek jó eséllyel érintettek (mert onnan lehet jól lopni), a tucat hulladékok meg olcsójános bemegyaboltbamegveszialegolcsóbbat - na itt nem lehet nagy adatot lopni. - a másik véglet pedig ahonnan lehetne, de már nagyon specifikusan kéne hekkelni
Gubek-Einste
Dr.NX