- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lali-213
senior tag
válasz
littlemamba #98203 üzenetére
Ha megnézed a lakcímed a Telekom oldalán, akkor milyen csomagokat ajánl fel? Ha van 1000/1000, azzal biztosan jól járnál. Valószínű a havidíj sem lenne sokkal drágább, mint most.
Wifin vagy kábelen játszol? Sok wifihálózat van a környékeden? Egyébként a WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat topicba érdemes lenne átjönnöd, úgy érzem oda való ez a kérdéskör.
-
Lali-213
senior tag
válasz
littlemamba #98200 üzenetére
Az első hozzászólásodban említett routert én 2023-ban biztosan nem venném meg, mivel csak 100 Mbites WAN portja van. Ha jól sejtem, akkor neked (legalább) 1Gbites lehet az internetelőfizetésed. Így a teljes sávszélességed 1/10-ed részét engedné át.
Mindenképp gigabites WAN-nal rendelkező routert érdemes választani. -
Lali-213
senior tag
válasz
littlemamba #98197 üzenetére
Szia,
Ugyan másik szolgáltatótól, de nekem is ilyen eszközöm van. Sajnos ezt az eszközt teljesen nem tudod kiiktatni, mivel ez egy ONT, ami modem és router egyben, ha úgy tetszik.
E nélkül nem fogsz hálózathoz kapcsolódni, mivel ebbe megy bele az optikai kábel.
Ha gyengének érzed a wifi teljesítményét, akkor próbáld meg modem módban használni (ilyenkor nem szór wifi jelet) és saját routerrel megoldani az internet megosztását. Erre egy AX-es (Wifi6-os) szabványú lenne a legjobb. -
Sanyi.mTs
addikt
válasz
littlemamba #50506 üzenetére
nem ismerem, de egy időben szemeztem vele: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged