- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Fotók, videók mobillal
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
I'am Dony
őstag
Jobban járnál egy NAS-al. Én is kipróbáltam komolyabb routerrel, működött is csak sokkal lassabb sebességekkel és kevesebb kapcsolattal/állománnyal. Ezzel szemben most DS118 intézi a dolgokat síri csendben - szó szerint értsd - ha kell időzíthető a ki-be kapcsolása automata módban, minden napra is. Így a hálóban pl. este 10-től kikapcsolod majd valamikor reggelre be és napközben mindenedet eléred bárhonnan.
-
Multibit
nagyúr
Nem tudom, hogy mit kell beállítani az USB3-ra kötött háttértár sebességének kimaxolásához. Volt ugyan Asus routerem, de NAS-sal használtam. Szerintem további információkért inkább kérdezz a router topikjában!
-
-
Multibit
nagyúr
tud-e 4k-t streamelni
Azt ugye tudod, hogy a "4K" az édes kevés a film jellemzésére sávszél igény szempontjából (mindegy mekkora felbontása). A válasz igen, tud 4K-t streamelni, ha alacsony a film bitrátája. A másik válasz, hogy nem tud, ha magas a film bitrátája. Itt a router USB-jének sebessége a szűk keresztmetszet. Pl. egy modern NAS jó forrás lehet erre a célra. De egy PC is megteszi - gigabites LAN-on, nem wifi-n! -
-
-
-
Ha nem kell 5 GHz-s wifi akkor Asus N18U, ha kellene akkor D-Link 860L B1 (csak CFW-vel ajánlott)
Nem kell a garancia vesztéstől tartani, vagy vissza lehet rakni a gyárit, vagy annyi megrottyan az eszköz, hogy nem lehet tudni, hogy mi is volt rajta.
Nyugodtan vehetsz használt eszközt is ha találsz egy jó ajánlatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest