- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
válasz
daddy9 #21143 üzenetére
Én pénteken vettem egy Linksys E3000-et 20k ért az edigital-ban. Ma húztam rá egy tomato-t. Edig meg vagyok vele elégedve. Igaz még nemjöttem rá hogy telóról hogy tudom bekapcsolni a géprt, így ki kel engedjem aroutert https-en. Azért hogy ha kell a gépem, akkor betudjam kapcsolni és tudjam használni az RD-t
-
-
válasz
daddy9 #21138 üzenetére
Én több mint 2,5 évig használtam egy Linksy WRT320N-t (férjezett nevén E2000) UPC FP120 nettel és semmilyen gondom nem volt vele, torrent-et is bírja rendesen.
Ha esetleg gondod lenne a megvett router-rel akkor érdemes feltenni valamilyen 3rd party firmware-t (OpenWRT/Tomato/stb) próbaképpen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Építő/felújító topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest