- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Balages74 #70288 üzenetére
A sima 3 helyett a 3G-t akartam írni, az gigabites és usb portja is van, és árban is belefér. Az megéri?
Szeretem a használt cuccokat, de a router pont az, amit sosem vennék használtan
Xiaomi Router 3G tehát ajánlott? Esetleg még az Archer C7, de ő már kicsit drágább. -
Doky586
félisten
válasz
Balages74 #70253 üzenetére
Ugyan nekem nincs ilyenem, csak képeket néztem rőla, de az alján is minimális mennyiségű rés van, a pcb sem engedi át a levegőt a túloldalra; a műanyag burkolat fúvatása se ér sokat. De a pcb mindkét oldalán azzal párhuzamosan folyamatosan áramló levegő viszont tud hűteni ha függőleges pozícióban lenne.
-
TeeJay
félisten
válasz
Balages74 #70244 üzenetére
én a Cooler Master N200 házhoz kapott 12centis 1200RPM-es ventit raktam alá USB to 3pin átalakítóval
így 5 volton hangtalan mégis 50fokon tartja az AC66U B1-et
anélkül 75-80fokos volt 28fokos szobábanannyi hogy a venti mindkét oldalára 4-4 gumi tappancsot ragasztottam és lefelé fúj tehát a router aljáról szívja le a meleget és nem fejfelé fújja tele porral egyből
ennyit megér szerintem -
válasz
Balages74 #70242 üzenetére
Ez nem normális működés, nem kínlódnék egy eszközzel, ha külön hűteni kellene a megfelelő működéshez.
Ha nem lenne több darabbal is pozitív tapasztalatom, akkor típus szintjén vizsgálódnék, de mivel van többszörös használati tapasztalat és azokkal nem volt adott gond, így érdemes lehet jótállás keretében bevizsgáltatni a nálad lévő példányt. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest