-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
válasz
mackosajt #83729 üzenetére
Az egyik a TechInfoDepot.
A 4MB flash, 64 MB ram és a realtek switch miatt nem nagyon ajánlanám torrentezéshez. -
válasz
mackosajt #83729 üzenetére
Van valahol egyébként olyasmi oldal, mint a pl telo esetén a gsmarena, ahol teljes specifikációk alapján lehet hasonlítani? Milyen proci, mennyi RAM, mikori kiadás stb.
Wireless CAT
DeviWiki (ex WikiDevi)
TechInfoDepot -
-
-
-
-
-
Gondwana
addikt
válasz
mackosajt #28135 üzenetére
A WDR4300 másnak is bejött erre a célra. (A külső webadmin hozzáférést tanácsos letiltani, ha gyári FW marad)
Nekem is most érkezett egy, de még nem volt időm beröffinteni. Asus RT-N66U volt az elsődleges kiszemelt, aztán mégis ezt vettem feleannyiért.
Azt ugye, jól értettem, hogy jelenleg egy custom firmware sem támogatja a hardware-alapú NAT-ot? (azaz ahol a gyári FW 800Mbit/s-ra képes, ott a customFW-k vége valahol 300Mbit/s körül van - ami amúgy szintén sokmindenre elég lehet) -
Beri
addikt
válasz
mackosajt #12394 üzenetére
Nézd, harmincezret kidobni egy routerre azért, hogy torrentezzen, szerintem hülyeség. Nemrég volt téma, hogy mennyiből lehet egy tisztességes kisgépet építeni a feladatra, ami akár 120Mbittel is töltene gond nélkül, ha lehetősége adódik rá.
Egyébként a 3 közül én wndr3700-at vennék, ha mindenképpen választanom kéne és nem számítana az ára. -
Beri
addikt
válasz
mackosajt #12390 üzenetére
Akkor vegyél valami moddolható usb portos megoldást (tp-link 1043ND, netgear wndr3700, asus n16...), aztán reszelgesd kicsit
Mondjuk az n16 tudja amit akarsz alapból is, csak a letöltőkliense többek szerint hulladék, a wan to lan sebessége nevetséges a gyári szoftverrel, stb.
-
Tosee
őstag
válasz
mackosajt #12379 üzenetére
Minimum egy ilyenre lesz szükséged: TL-WR1043ND
Árban 12-14 ezer körül mozog...
És vannak más routerek is amik megfelelnek a célnak... némileg tudásban, de árban mindenképpen eltérnek!
Beri fórumtárs írt a blogján egy összefoglalót az ajánlott routerekről (az aktuális árakat google segítségével megtalálod):
Általános ajánlott router lista
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest