- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Yoyoyo #56120 üzenetére
1043... Használtan ne...és ne csak azért, mert lehet, hogy egy ősrégi v1-est fogsz ki. Miközben ma már csak v3, v4-es változatban kaphatóak. Ezek jellemzően 7/24-ben mennek és az ilyen otthoni cuccoknál annak megvan a lejárata.
Nagyon elterjedt anno, ezért nemcsak spec firmware van hozzá és számos fórumbejegyzés a net-en... hanem pont emiatt hiba és panasz is van... hiszen,ha valamiből nagyon sok van a piacon, akkor az a net-en is nyomot hagy... oda meg azok írnak, akiknek gondja van vele.
Egyébként nincs vele semmi gond. Szerintem ma már inkább belépő szintnek számít a valamikori sztár. -
-
TeeJay
félisten
válasz
Yoyoyo #56116 üzenetére
nem tudom kiktől hallottad ezt de nekem lassan 2éve van egy 1043ND V2.x router 1000/200-ad DIGI-net alatt
24/7-ben kapja az áldást meg az összes LAN port tele van és 4-6okos eszköz lóg wifin
de még sosem sikerült letérdeltetni, hibátlanul megy gond nélkül és bírja a kiképzést
torrentezek is vele meg sem érzi
2PC 1laptop 1smart tv LAN-on wifi meg 20MHz módban 13-as csatornán tökéletes -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest