Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri
addikt
válasz
ecaddict
üzenetére
Pontosan ugyanarról beszéltem, amit te leírtál
Valószínűleg félreérthető voltam. LAN-on belül persze hogy nem a router cpu-ja lesz a szűk keresztmetszet.Truman: Elszállva magunktól? A legsűrűbben feszegetett téma a topicban a WAN to LAN tempó. Ha még nem olvastál itt arról, hogy ennek köze sincs a portok elméleti maximumához, akkor elég sok hozzászólást át kellett hogy ugorj...
Helyi hálón belül pedig pontosan az történik, amit eaddict írt az előbb, de ez is teljesen nyilvánvaló kéne hogy legyen, ha figyeltél.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Valószínűleg félreérthető voltam. LAN-on belül persze hogy nem a router cpu-ja lesz a szűk keresztmetszet.
Gubek-Einste
Dr.NX