- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
hushshs
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #82960 üzenetére
Ez nagyon hasznos info nekem, hogy usb hub is megfelelő hozzá, nem tudtam. Köszönöm!
Miért ezt az eszközt ajánlod amúgy? Az usb 3.0 miatt, vagy mert úgy gondolod kell az 1750 wifi sebesség? És az asus miért éri meg az ár különbözetet a tp-linkekhez pl? Csak szeretném kicsit megérteni. Tartósabb, vagy már a működésben is jobb hiába tűnik ugyanolyannak a paraméterek alapján? Mert egy usb-vel már lennének olcsóbb eszközök, amivel bent lenne 20 alatt. Akár ASUSbab: ASUS RT-AC57U. Ez 16 vs a másik 28.
Meg egy ekkora térben már kevés a két antenna?
(bocs a sok kérdésért. csak ha már kicsit beleásom magam próbálok tanulni
)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest