- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Pici telefon, óriás akksival?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrrass2
újonc
válasz
scansat #56955 üzenetére
Mint írtam korábban: nem értek hozzá. Nincs szükségem "profi hálózat"-ra. Csupán az kell, hogy a lakásban lévő wifis eszközöket használni tudjam. Ez egy asztali gép, egy netbook, 2-3 telefon, egy TV. Az asztali gép kb 2 méterre van a routertől, oda kell a nagy sebesség, a többinél csak az a fontos, hogy stabilan megkapja a jelet. Az asztalit akár kábellel is összeköthetem a modemmel, de nem akarok fémes kapcsolatot a kettő közt, mert a környéken két ismerősömnek már szállt el gépük villámcsapás miatt és mindkét esetben a kábelneten jött be. Gépet, TV-t cseszett szét.Viszont nem szívesen mondok le a 120-as netről, és azt jelenleg nem kapom meg wifin. Azt bizonyára tudod, hogy az a Cisco EPC3925 egy modem, ami mellékesen wifit is produkál, tehát talán nem egy teljesértékű router, ezért kéne nekem nagyobb teljesítmény. Az új router mellett a réginek nyilván lekapcsolnám a wifi részét. Arról, amit korábban ajánlottál: UAP
Ubiquiti UniFi AP single unit, erről meg valahol azt írják, hogy nem szereti a régebbi cuccokat, folyamatosan ledobálja őket - pedig amúgy tök szimpatikus lenne. Szóval, tényleg nem tudom, mit kéne csinálnom - sajnos nem értek hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- Automata kávégépek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest