Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
 - Google Pixel topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple Watch
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Apple iPhone 16 - ígéretek földje
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - iPhone topik

- 

Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.) 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

TeeJay

üzenetére
						nem a megtanulásról van szó, hanem arról, hogy naponta többször/sokszor mozgok a notival a lakásban, dolgozok például a nappaliban, megy az adatforgalom, közben hazajön az asszony és tévézni kezd, vagy mondjuk addig is otthon volt, csak épp főzött a konyhában, de már pihenni és közben tévézni szeretne, engem meg zavar a tv, ezért átvonulok a másik szobába valamennyi időre - de sok ilyen élethelyzetet írhatnék még, hogy miért nem lóghat kábelen egyik noti sem.
régebben nekem is kábelen lógott a pc, de megtapasztaltam a kompromisszumok nélküli szabadságot, amit a wifi ad, és azóta nem szeretem a kábelt, és ezért is csak mobil munkaállomások vannak itthon, 5 éve volt utoljára pc-m.
elfogadom, hogy valakinek jó a bekábelezett lakás, és a fix helyen lévő, kábelen lógó munkaállomások, arra viszont senki sem tudna már rábeszélni, hogy én is úgy tegyek.
van itthon néhány méternyi kábel, ha szélsőséges helyzet adódna, de nehezen tudok olyat elképzelni, ha jó a router és a wifi ellenoldal. 
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
 - Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
 - Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
 - BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
 - KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Gubek-Einste
 Dr.NX