- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
Intruder2k5 #29312 üzenetére
Szia!
A nagyobb számú hiba a fent említett jóval nagyobb számú eladással hozható összefüggésbe. Az, hogy valakinek van egy preferált márkája, nem gond, nem is akarok ezen változtatni. Azzal sincs baj, hogy ha valakinek egy típus nem jött be, akkor nem ajánlja. Csak ugye kategorikusan kijelentetted, hogy az újabb TP-Link típusokkal vigyázni kell főleg digi net esetén. Na ez az, ami nem tudom, hogy honnan jött össze.
-
válasz
Intruder2k5 #29307 üzenetére
ez nem fanság, semmivel sincs több probléma, mint más gyártók esetén, csak egyrészt sokkal több tp-link fogy mint a drágább típusok, másrészt nem mindenki tudja megfelelően beállítani, végső soron pedig a digi esetén találkozni leggyakrabban problémás bekötéssel, amit a routerek főként nem tolerálnak.
-
vargalex
félisten
válasz
Szia!
Akkor most éppen az Asus RT-N16 sem ajánlott digi mellé?
-
válasz
Furcsa. Meglehetősen sok embernek lettek már ezek az "újabb modellek" ajánlva itt a topicban, mégsem jött senki vissza azzal, hogy konkrétan Digi nettel rossz lenne. (Meg úgy egyébként sem...) Legutóbbi esetben is kiderült, hogy a Digi cseszte el a bekötést. Valamint Digi topicban se láttam még 1 db olyan hozzászólást se, hogy gond lenne az újabb TP-Link modellekkel, így nem tudom mire alapozod ezen véleményed, mert úgy fogalmaztad meg a mondanivalód, mintha legalább tömegesen jönnének a Digi vagy egyéb pppoe internetet használó ügyfelek azzal, hogy gondjuk van az újabb TP-Link modellekkel, miközben erről szó sincs.
És ne haragudj, még csak véletlenül se vedd személyeskedésnek. Csak szimplán frászt tudok kapni a divat fikázástól...
-
válasz
Intruder2k5 #29296 üzenetére
"Főleg DIGI-s net mellé kimondottan óvatos lennék az újabb modellekkel!"
Mesélj! Miért?
-
vargalex
félisten
válasz
Szia!
Miért is lennél óvatos az új modellekkel? Mert egy valakinek éppen gondja van, amiről egyébként valószínűleg a digi tehet?
-
sz.z.csicsi
tag
válasz
De adhatsz javaslatot nyugodtan.Inkább innen szednék infókat mint az üzletben már vásárláskor. A nézz át ide ..ugyan ide dob.Vagy máshova akartad?
-
sz.z.csicsi
tag
válasz
Intruder2k5 #29294 üzenetére
Köszi.Valami ilyesmire gondoltam. Van-e javaslatod valamilyen tipusra.TP-Link mint márka az jó ugye? De egy-két tipusszám jöhet .Megnézem az árakat úgy is ha kapok javaslatot,de kb 10-15 ezerből jót vehetek?
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #29280 üzenetére
Több mint kimerítö a válaszod!
Köszönöm mindenkinek! -
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #29278 üzenetére
Kábel 10/1
Milyen hátrányom lehet ebböl? -
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #29276 üzenetére
A parancssoros nem hiszem hogy menne, de az animált menürendszert használva szerintem nem lenne gond.
Akkor már csak a routert kell kiválasztanom:
-TP-Link 741ND
-TP-Link WR842
-Asus N12 D1
-TP-Link 3600
-TP-Link 4300Ezek közül bátran?Vagy van ami esetleg favorit ezek közül itt a topicban?
-
válasz
Intruder2k5 #29235 üzenetére
-
HeavyToys
senior tag
válasz
Intruder2k5 #29235 üzenetére
Egyébként szerinted milyen minőség lehet? Mármint értem ezt arra, ha ugyan arra az alapra épül mint az AC-66U, akkor még el tudják nagyon baltázni? Korábban a Tenda nagyon nem ajánlott volt itt, Broadcom chip ide-vagy oda.
-
jagyugyaerik
tag
válasz
Intruder2k5 #29249 üzenetére
Köszi! Jónak tűnik!
-
ubid
senior tag
válasz
Intruder2k5 #29228 üzenetére
Köszönöm a segítséged !
-
ubid
senior tag
válasz
Intruder2k5 #29226 üzenetére
A router maga stabil ?
Valakinek valami rossz élménye vele ?
-
ubid
senior tag
válasz
Intruder2k5 #29222 üzenetére
úúú 37 k az kemény
Tulajdonképpen lényegtelen, csak sebességbe tudja ezt és stabil legyen mint az állat
-
m4rc!
őstag
válasz
Intruder2k5 #29207 üzenetére
Esetleg tudsz javasolni valamilyen hasonló minőségű routert (mint az E4200), amivel lehetne torrentezni?
-
m4rc!
őstag
válasz
Intruder2k5 #29205 üzenetére
Köszi a segítséget, akkor úgy néz ki ezt buktam...
Egyébként csak ilyen custom firmware-ekkel lehet megoldani a torrentezést, mint pl. a tomato meg a DD-WRT? -
m4rc!
őstag
válasz
Intruder2k5 #29201 üzenetére
V2
-
Vesa
veterán
válasz
Intruder2k5 #29162 üzenetére
Ez volt a másik, amit venni akartam...
-
Tomikapc
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #29130 üzenetére
Köszi! Meg is vettem a 740-est, mert felesleges most a cserélhető antenna
Köszi!
-
ginola
addikt
válasz
Intruder2k5 #29076 üzenetére
Melyiket tartod jobbnak?
-
bull84ghia
őstag
válasz
Intruder2k5 #29063 üzenetére
Az bőven elég nekem. köszi a válaszokat
-
bull84ghia
őstag
válasz
Intruder2k5 #29061 üzenetére
Mindegy hogy néz ki, mert nem fog látszani
Hdd kezelésnek van felső határa? -
bull84ghia
őstag
válasz
Intruder2k5 #29059 üzenetére
Értem, elég nagy difi van az árakban: van 7e is és 11e is. Ezért gondoltam hogy van különbség.
-
bull84ghia
őstag
válasz
Intruder2k5 #29057 üzenetére
Köszi akkor vadászok 1-et. A sima n10u mennyivel különbözik?
-
mclaren777
senior tag
válasz
Intruder2k5 #28932 üzenetére
Köszönöm a választ!
És egy hasonló minőségű ADSL modem résszel rendelkező router jóval többe kerülne? (ebben az esetben egy TP-LINK TL-WR743ND v1-est váltana)
-
bull84ghia
őstag
válasz
Intruder2k5 #29053 üzenetére
Jelenleg 12/2. Ftp keresztűl szeretnék filmet streamelni többnyire.
-
vrbst
tag
válasz
Intruder2k5 #28978 üzenetére
Koszonom. A jovo heten be is szerzem.
-
vrbst
tag
válasz
Intruder2k5 #28976 üzenetére
Koszonom! Akkor valoszinuleg tenyleg megeri az 1500 ft felarat a D1.
-
vrbst
tag
válasz
Intruder2k5 #28925 üzenetére
Szia!
Mi a gond az asus RT-N12E-vel?
-
hramon94
tag
válasz
Intruder2k5 #28970 üzenetére
Rendben köszönöm. A másik topikba írok legközelebb.
-
válasz
Intruder2k5 #28967 üzenetére
(Sajnos) olyat itthon nem tud kapni, ami nem támogatott. Ugyebár csak a 6 külső antennás verzió nem támogatott, az pedig - sajnos - csak Kínában kapható.
-
Wayne
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #28933 üzenetére
Akkor melyiket a kettő közül? Döntsön az ár?
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #28921 üzenetére
ánuszból tudsz ajánlani valami olyat, ami wifi repeaterként vagy akár wds-ként is üzemeltethető, nem gond, ha custom fw kell hozzá, lehet épp előny. occó legyen.
bár van két tp linkem is, azok is jók, csak ezt a vackot megkaptam 3k körül, a tp meg már 5k...
lehet nézek valami használt lomot, amit tudja. -
igor-hu
tag
válasz
Intruder2k5 #28921 üzenetére
Pont ezért tartok a wrd3600-tól, mert ha jól tudom az csak 2x3dbi-s antennákkal rendelkezik, bár ahogy néztem 1-1 antenna cseréje nem túl drága.
Köszönöm szépen a tanácsokat mindenkinek -
igor-hu
tag
válasz
Intruder2k5 #28916 üzenetére
Jajj igen, ez a lényegi info kimaradt sorry. 20/10Mbit (sajnos itt csak ennyi van)
-
Claude Leon
senior tag
válasz
Intruder2k5 #28902 üzenetére
Pont ezért kérdeztem, mert többen hivatkoznak arra, hogy erősebb, de az architekturáról semmi információ.
Emléxem, még az n-es sorozat megjelenéskor u.a. frekvencián az AR7140 és 9132 között mekkora különbség volt, amiért szimplán a cache méretet okolhatom, de viszonyíthatod a realtekhez is, ugyan ott a cpu némileg (a Lexra jól titkolja hogy a MIPS-et miben okosította, vagy butította) más felépítéssel, de hasonló órajelen jó, ha a felét tolja át LAN-WAN viszonylatban a leggyengébb atheroshoz képest, igaz realtekre nincs alternatív megoldás, ahol tényleg kiderülhetne ez-az.(#28903) proradeon: írtam, hogy az órajelnek ebből a szempontból nem sok a jelentősége
-
Piotrus
tag
válasz
Intruder2k5 #28898 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek ! Kipróbálom
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #28893 üzenetére
Még 1x köszönöm, most már tényleg részletes nagyon amit írsz. Nemrég vettem, csak a hétvégén és tegnap próbálgatta a zárt közösség, nem azt mondom h.nincs jel, hanem lehet, hogy az volt a probléma h.nem volt beállítva fix csatornára, de majd tesztelgetem, mert egyenlőre nincs wifis gép, amiről meg tudnám nézni h.biztosan nem foglalt a hely, amit beállítottam...
Majd ha megjön az új teló, na akkor meglátom....az már wifis is meg hot-spotos is.
Szép napot... Csaba
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #28888 üzenetére
Most dolgozom, de nem emlékszem auto-n maradt-e a csatorna szám...Azt hol is kell állítani ?
Esetleg a gépre progi, ami megmutatja a tizenakárhányból melyik a biztosan szabad csatorna ?
Egyébként csak 2 wifi jel van ezen kívül...Köszönettel mint mindig
-
NY_A
őstag
válasz
Intruder2k5 #28840 üzenetére
Értem. Nagyon köszönöm.
-
NY_A
őstag
válasz
Intruder2k5 #28838 üzenetére
De mögötte van, a kert felől.
-
NY_A
őstag
válasz
Intruder2k5 #28836 üzenetére
Ez is problémás lehet, mert a köztünk lévő ház jóval magasabb építésű mint a szüleimé és a barátomé. Akkor ezek szerint ez nem igazán kivitelezhető dolog.
Köszönöm a segítségedet. -
Dr. Romano
veterán
válasz
Intruder2k5 #28829 üzenetére
Vagy egy krétakori 512MB-osom.
Megvárom még mit mondanak Asusék, és ha semmi, akkor nekiesek az fw-nek. -
Dr. Romano
veterán
válasz
Intruder2k5 #28827 üzenetére
Egyszóval középső gomb és kész
Kösz, felhívtam őket de úgy látszik nagyon péntek lehet mert senki nem veszi fel. Hétfőn szenvedek vele(ük) tovább akkor talán már elérhetőbb lesz mindenki.
Kösz a segítséget.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Intruder2k5 #28825 üzenetére
Nekem, neked, nekik stb... kinek mi az evidens arról mehetne azzal betelne a fórum. Lépjünk;
Igen, ez is felment már (ez annyit csinál, hogy nem kell manuálisan a portot állítgatni, hanem magától megoldja). Meg a weboldalról letölthető utility (semmi extra, fw restore, device discover, quick setup) de semmi. Pedig az asus azon az ábrán írja hogy hogy scannelés is mehet. Már írtam volna nekik hogy kenjék a hajukra, de a magyarországi oldalon lévő kapcsolatok fül be sem jön, a globalon meg nagyon el van dugva, mert nem találom az e-mail címet.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Intruder2k5 #28822 üzenetére
Hali.
Ma már szinte majd minden nyomtató multis amit az átlag embör vásárol, így evidensnek vettem a dolgot. Egyébként az Asus is írja alul a scannelést.
Az fw-re még ránézek.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Intruder2k5 #28759 üzenetére
Ha jól vettem észre, Asus a kedvenced. Épp most tárgyalok egy ASUS RT-N15U ügyében. 12-ért adják dobozban, minden tartozékával, nincs fél éves, számla és garilevél rendben. Ismerősöm megcsodálta(, persze a NET-en,) és úgy döntött, hogy ennyit megér neki.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #28796 üzenetére
Thanks !
-
Gabeee
tag
válasz
Intruder2k5 #28778 üzenetére
Köszi az ajánlatot, utánanézek, és megfontolás tárgyává teszem.
-
Fernet
senior tag
válasz
Intruder2k5 #28773 üzenetére
20 Mbit/s DSL van jelenleg, de bízom benne, hogy előbb-utóbb elér hozzánk az optika vagy kábel.
Jelenleg elsősorban a LAN sebesség lenne fontos, illetve az említett nyomtató és HDD megosztás.(#28776) Kobor
Ezek elég szimpatikus adatok, már amennyiben nem Mbit/s-re gondoltál
Ebben az esetben nekem megfelelne az N56U is. Nem gyári firm elég stabil? Megbízható?Szerk:
Most néztem a (#28779) hsz-ed, ebben az esetben nekem megfelelne...
Köszönöm az infot! -
Gabeee
tag
válasz
Intruder2k5 #28775 üzenetére
Köszi szépen!
Igazából nincsenek nagy elvárásaim, és tényleg nem sokat néztem utána. Csak megerősítés kellett, hogy valóban a nekem megfelelőt veszem meg. -
Fernet
senior tag
válasz
Intruder2k5 #28771 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! RT-N66U sajna már bőven felette van a rászánt összegnek, igazából 20-25 körül nézelődöm. (ráadásul kiderült, hogy modemet is kellene venni, mert a T nem ad, de ez már más téma) RT-N16-ot megnézem még alaposabban, árban elfogadhatónak tűnik.
Esetleg ha van a fórumon valaki akinek ASUS N56U/N65U routere van, megoszthatná velem az USB-s HDD írás/olvasás sebességeket.
Köszi!
-
Vakegérke
félisten
válasz
Intruder2k5 #28763 üzenetére
Értem, és köszönöm értékes segítséged.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Intruder2k5 #28761 üzenetére
Olyan nagyon sokat nem találtam, de van egy pesti, 2 és fél éves, Ipon garis zuglói gazdával 8 és félért. Azt hiszem, benevezünk rá.
Kipróbálható az eladónál. Van valami, amire oda kell figyelni? Még soha nem volt routerrel dolgom, az ismerősnek meg fogalma nincs erről az egészről, csak reménykedve néz rám, hogy nem potyára bízik bennem. -
Vakegérke
félisten
válasz
Intruder2k5 #28759 üzenetére
Nem az én zsebemből megy a költekezés, így sokszorosan óvatos vagyok.
Értem, és köszönöm a választ.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Intruder2k5 #28755 üzenetére
Ahamm, szóval érdemes az újabbat venni?
Azt hiszem, ez már felesleges kérdés volt.Hopp, még valami.
Használtan, cirka másfél éves darabot meg szabad venni? Konkrétan erre gondoltam. -
válasz
Intruder2k5 #28752 üzenetére
Köszi.
Keretet nem írtam, mert nem tudtam mennyiért lehet megfelelőt találni, de egy kicsit többre számítottam. Úgyhogy van valami ajánlott 10-12k körül, és megéri a felárat arra, amire nekem kell, akkor az még belefér.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Intruder2k5 #28732 üzenetére
Jogos, valamiért nem láttam a supported version, csak a BRICK szócskát.
Ennek ellenére, még érdekelne, hogy mi lenne a javasolt példány, ha esetleg leváltásra kerülne.
-
pepe_g
tag
válasz
Intruder2k5 #28696 üzenetére
Igen biztosan létezik ilyen, mert a szórólapjukon is volt valami hasonló "2 hét próba-, és pénz visszafizetési garancia. De nem merültünk még ennyire a témába... Még alszok rá..
ÜDV! -
pepe_g
tag
válasz
Intruder2k5 #28694 üzenetére
Ahha, oksi.
Ezt nem értettem még...Köszönöm szépen a segítségeteket!
Üdv: Peti -
5000watt
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #28691 üzenetére
Köszönöm az okosításomat
még van mit tanulnom
így már teljesen érthető a dolog ,legyen szép estéd :
-
5000watt
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #28682 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszodat
3rd party fw nem támogatja! ezt leírod nekem,mert az Fw azt tudom hogy Firmware de azt a 3rd partyt nem értem
-
pepe_g
tag
válasz
Intruder2k5 #28686 üzenetére
Ok.
Több értelmetlen kérdésem nincs, csak még annyi, hogy van még alternatíva amit ajánlani tudnál?
(Mármint az árára gondolok. Tudom hogy az ASUS jó, de elég drága is...) -
pepe_g
tag
válasz
Intruder2k5 #28684 üzenetére
Ahha, és ebbe az usb stick-et kell bedugni? Vagy a SIM kártyát kell csak belerakni?
-
5000watt
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #28680 üzenetére
Nem tudom m ilyet kapok pontosan,nem tudtam hogy hány verzió van belőle,esetleg tapasztalatot tudnál írni a v1ről ?
-
berbatov2
senior tag
válasz
Intruder2k5 #28641 üzenetére
Szia!
Igen biztos, hogy beraktam a telepito cd-jet es arrol ment fel a driver -
Darren82
tag
válasz
Intruder2k5 #28672 üzenetére
Köszönöm a választ!
Akkor ez megfelelő lesz. Remélem,a szoftver is problémamentes lesz. -
st6969
őstag
válasz
Intruder2k5 #28657 üzenetére
őőőőőő bocsi, lehet, hogy baromira félreértek valamit, de elkaptam egy mondatot, ami ha arra vonatkozik, amire gondolok, akkor az nagy királyság lenne:
"Az SSH tunnel-hez viszont nem kell más, csak egy portable putty, esetleg egy portable firefox, és már használhatod is az otthoni netedet!"Szóval a munkahelyemen nekem sincs rendszergazdai jogosultságom, de böngészni tudok, igaz sokminden tiltva van (pl. webshopok, vatera, fórumok, stb.). Elképzelhető, hogy tudnék valamiféle kapcsolatot létesíteni az itthoni routeremmel, és azon keresztül netezni?
Bocs az offért, nyugodtan küldjetek el a megfelelő topicba (ha van ilyen, ahol erre tudnának válaszolni), esetleg privi is jöhet. Hálózatokhoz full láma vagyok -
betyarr
veterán
válasz
Intruder2k5 #28655 üzenetére
lehet PPP interfészt sem lesz jogosultságod felvenni az új kapcsolathoz!
ez lehet :-( na majd megpróbálom kideríteni.
köszönöm a válaszokat! -
betyarr
veterán
válasz
Intruder2k5 #28653 üzenetére
úgy is lehet csatlakozni,hogy egyszerűen a hálózati központban hozzáadom új kapcsolatként?vagy az kevésbé biztonságos?ugyanis a munkahelyemen nincs rendszergazdai jogosultságom,így openvpn-t sem tudok telepíteni.
-
betyarr
veterán
válasz
Intruder2k5 #28651 üzenetére
egyelőre 20/10 van,talán,de nagyon talán lesz 50/10-es.
mennyire egyszerű egy ilyet bekonfigolni? -
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #28637 üzenetére
Nem semmi..............
Hát ha igaz, akkor az a doboz-szerű az rtn10, a másik meg egészen más
-
skayline
tag
válasz
Intruder2k5 #28628 üzenetére
Nem én áldozom rá, hanem a cég
. Nagyon rendes vagy, hogy körbenéztél itt nekem!
-
skayline
tag
válasz
Intruder2k5 #28625 üzenetére
Én sem bízom bennük, inkább cisco vagy a lánya
. De a szükség most nagyúr.
-
skayline
tag
válasz
Intruder2k5 #28618 üzenetére
Valahogy én is ezen a vonalon indultam el, de sok pénzem nincs és max 10K tudnék rászánni. MIlyen eszközt ajánlanál/ajánlanátok?
Köszönöma válaszod Intruder2k5
-
válasz
Intruder2k5 #28614 üzenetére
Akiket felsoroltál mind megbízható felhasználók. TE is az vagy, az egy dolog, hogy valamikor volt rossz tapasztalatod valamely TP-Link termékekkel, így Asus párti lettél. Ebből kifolyólag TP-Link oldalról nyomatékosabban számít azok véleménye, akik jelenleg is olyan terméket használnak. Asus oldalról pedig azok véleménye, akik meg azt használnak. És ha tegyük fel jön egy újonc (aki a linkelt oldalon a "megbízható vélemény" plecsnivel nem ellátott felhasználónak felel meg) és elkezdi lehordani és fikázni pl.: a TL-WR1043ND-t, akkor nyilván hitelesebb az én vagy vargalex, vagy bármely nem laikus TL-WR1043ND tulaj véleménye, mint az övé. És ugyanez érvényes a te helyzetedben is. Te szerinted kiváló router a RT-N66U, és ha jön egy újonc, nekiáll fikázni, akkor nyilván nem neki fogok hinni, hanem neked. És ez a linkelt oldalon is így működik.
-
válasz
Intruder2k5 #28612 üzenetére
Csak magamat tudom idézni: "Láthatod a különbséget a "megbízható vélemény" plecsnivel ellátott, és az ezzel nem ellátott vélemények között..."
Biztos totális véletlen egybeesés, hogy a "megbízható vélemény"-es felhasználók nem írtak negatív véleményt, míg a sima felhasználók meg szétfikázták.
-
gboszi
senior tag
válasz
Intruder2k5 #28599 üzenetére
Természetesen használtban gondolkodom.
Nem egy elrugaszkodott ötlet, csak elvitték amiket kinéztem. De akkor az EZ mehetne repeaterként? A DD-WRT firmware kompatibilis azt jelenti?
-
honda130
tag
válasz
Intruder2k5 #28585 üzenetére
De működik. Bocsi! Közben fellapoztama kisfüzetet és rájöttem hogy admin/admin.
-
honda130
tag
válasz
Intruder2k5 #28565 üzenetére
UPC 50Mps-os netem van. Kábelen jön, de modomem is van. Hogy a routher mittudom én milyen menüjében elérem-e nem tudom, de ha megírod hol kell megnézni, akkor megnézem. Ma már nem, mert azt hiszem lefexem.
-
martonzsolt
tag
válasz
Intruder2k5 #28560 üzenetére
torrenteznék is, menne rá custom fw
-
martonzsolt
tag
válasz
Intruder2k5 #28558 üzenetére
40Mbps
-
martonzsolt
tag
válasz
Intruder2k5 #28556 üzenetére
köszönöm a gyors választ,akkor az érdemes választani
-
válasz
Intruder2k5 #28553 üzenetére
nem hát, és én is az asus újabb típusait preferálom, ha úgy adnak rá keretet, az rt-n66u pláne jó, bár az az igazság, hogy manapság egyre jobban érződik, hogy inkább az olcsóbb ár számít, és abból a nagyobb tudást és jobb specifikációt kérik kihozni, a többi szempont másodlagos...
nem ritka, hogy már eleve úgy várnak, ezt meg ezt a típust nézték a neten, olcsóbb mint az azonos specifikációval rendelkező, de nevesebb gyártótól származó ilyen vagy olyan típus, ezért ezt szerezzem és tegyem be, ha megoldható.
akkor szoktam csak nemet mondani, ha nagyon problémást típust néznek ki, mert az nekem is gond, ha utána naponta hívnak, hogy probléma van, de amúgy rábólintok én már sok gyártóra/típusra, mert látom az embereken, hogy tényleg inkább csak az ár dominál... -
válasz
Intruder2k5 #28551 üzenetére
nem erre a témára gondoltam, nyilván nem itt kell olvasgatni.
más kérdés, hogy én is csak végszükség esetén szoktam módosított firmware verziót javasolni, mert sokan csak a több elállítási lehetőséggel élnek, nem pedig a beállításival... -
Rolli
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #28548 üzenetére
arra értettem,hogy lehet a 8-as verzión tökéletesen fut,de a 7-es verzión nem annyira.
Nekem sajna nem futott normálisan.Olyan hibám is volt vele,hogy ha full sávszélen töltöttem le,azaz 40mb-el,igaz a letőltési sebességem csak 2,4mb/sec volt,akkor már dobta is a kapcsolatot.
-
Rolli
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #28546 üzenetére
Annyira azért nem értek hozzá az igaz,de nem volt bonyolult a beállítása garygoyle alatt sem.
Akárhányszor próbáltam mindig lassú volt sajna,és dobálta is a netet.
Lehet nem mindegy hogy 7 vagy 8-as verzió. -
vargalex
félisten
válasz
Intruder2k5 #28544 üzenetére
Szia!
A DD-Wrt-t nem ismerem, így arról nem nyilatkozom. De azért azt tudjuk, hogy a Gargoyle alatt mért sebesség csak rossz config miatt lehet.
-
Rolli
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #28539 üzenetére
Köszönöm a segítséget,rendelem az asus-t
-
sanzi89
addikt
válasz
Intruder2k5 #28532 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek, akkor lehet az olcsóbb verzió lesz.
-
sanzi89
addikt
válasz
Intruder2k5 #28527 üzenetére
Hopsz, akkor a 3500-as kihúzva.
@proradeon
Vastag tégla falak, minél nagyobb terület annál jobb. Igazából nem tudom miért lényeg mekkora területet akarok lefedni, lefed akkorát amekkorát. A kérdés, hogy melyik nagyobbat. -
tombar
senior tag
válasz
Intruder2k5 #28522 üzenetére
10 Mb/s T-home (
). én is tp-linkeket nézegettem, de van néhány számomra teljesen ismeretlen gyártó is hasonló árszegmensben.
-
Rolli
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #28496 üzenetére
szerinted ez végezné a dolgát?
a lényeg,hogy az antenna cserélhető,ha gyenge lenne esetleg.
http://www.edigital.hu/Router/TP-LINK_TL-WR941ND_300M_Wireless_Router_3x3MIMO-p322595.htmlKöszönöm.
-
Rolli
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #28492 üzenetére
Akkor az esetemben jobban járok,ha mondjuk routert veszek nem?
A thomos modem adja a netet, egy utp kábellel összekötöm az új routerrel,azob beállítok egy wifi nevet,és azon keresztűl tudok netezni ugye?
nem kell mindig jelszót beirnom,azaz csatlakoznom a nethez,azt athomos megteszi..
Nagyjából ugyanazt érem el mint egy repeaterrel,csak bármi más nevet adhatok a wifinek.Köszi
-
Toolfan
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #28487 üzenetére
Kösz
-
Rolli
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #28481 üzenetére
már a garygoyle fw-vel is próbáltam.
a 40/40-es netemből 16 jött át vele,az volt a gondom.a gyári fw-vel simán jön a 40/40 -
válasz
Intruder2k5 #28467 üzenetére
Persze, hogy ajánlott, mivel gyári firmware-rel, és OpenWRT-vel tökéletesen működik. Azon nincs semmi meglepő, hogy DDWRT-vel sz@rul megy, mivel szvsz. a DDWRT egy rakat sz@r, és akkor visszafogtam magam a jellemzésben.
De tényleg ne OFF-oljuk ezzel szét a topic-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Anime filmek és sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch 2
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Hálózati / IP kamera
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest